Even aandacht voor onze kleine grote sportievelingen
Uitgegeven op 31-10-2010 om 12:39  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De jeugd heeft de toekomst. Succes F6 vierde gisteren de eerste overwinning. Daar horen natuurlijk frikadellen bij.

Allemaal aan de frikadel! Hieronder het verslag.

Wieringermeer F3- Succes F6 (0-5)

De eerste winst is binnen! En wat zijn we trots op succes F6!

Na 1 week rust en een achterliggende herfstvakantie speelden we in Slootdorp, coach en trainer hebben meerdere herinneringen aan de wedstrijden in de Wieringermeer, winnen willen we altijd maar in de Wieringermeer helemaal!
We vetrokken om 10.15 uur naar Slootdorp, de vertrektijd was perfect, enkele ouders hadden een zware avond achter de rug (Halloween markt). De spelers waren allemaal fit, ook Kees K die net een amandel operatie achter de rug had, toen hij wakker was miste hij ook nog een paar tanden….

We speelden 9 tegen 9 (Luna op goal) omdat de tegenpartij ook genoeg spelers had stond iedereen op het veld, de spanning konden we voelen (vooral bij de trainer en coach). Na de aftrap komt de tegenstander gelijk op de onze helft, door goed verdedigend werk van onze verdediging liep de aanval op niets uit. Door een schot van Ryan raakt een speler van de Wieringermeer geblesseerd, gelukkig kan hij snel weer verder. We krijgen een stuitbal en spelen de bal naar voren, onze spits Thom krijg de bal en maakt de 0-1. Na de aftrap vangt Kees N de bal prima op en trapt de bal naar voren en komt aan bij Marijn, daarna krijgt Teun de bal in bezit en schiet net naast het doel. Door de goede verdediging van Pim, Ryan, Joop en keeper Luna weet Succes de Wieringermeer van zich af te houden, goed werk allemaal!
Luna heeft nog niet veel te doen op doel, dat is voor ons een goed teken maar toch ziet ze liever meer ballen op haar af komen. Na een perfecte pass van Marijn gaat onze Teun met soepele beweging door de verdediging heen en scoort 0-2. Een hoekschop van Ryan komt in de handen van de keeper, wel goed geprobeerd. In de slotfase wordt een aanval van de Wieringermeer tegengehouden door Joop en Luna, knap staaltje werk.

In de pauze proberen wij iedereen rustig te houden, de voorsprong is natuurlijk fantastisch maar we moeten wel blijven opletten, geeft trainer Richard aan. Joop gaat de tweede helft op doel.

De 2de helft is net begonnen en Teun krijgt een mooie bal van Thom en Marijn, Teun scoort de 0-3. De druk op onze achterhoede wordt opgevoerd maar het lukt ze niet om door onze verdediging te komen. Kees K krijgt een bal op zijn hoofd maar gaat toch even later weer verder. Door het afpakken van de bal in de achterhoede krijgt Ryan de bal, hij schiet de bal naar Thom die helaas net naast schiet. Luna probeert langs de zijkanten op te komen en zorgt voor een leuke kans, deze gaat helaas mis. Een aanval van de Wieringermeer is niet te stoppen, gelukkig schieten ze op de paal en komen we goed weg. De bal wordt op onze helft afgepakt door Kees N, hij schiet de bal naar Thom die de actie naar voren maakt en de 0-4 scoort. Ook scoort Thom aan het einde de 0-5. We hadden meerdere kansen maar het overspelen zullen we tijdens de trainingen gaan oppakken. De penalty`s worden goed genomen maar alleen Marijn weet tot scoren te komen, Joop houdt 5 ballen tegen.

Al met al een geweldige wedstrijd en tijd voor de beloofde frikadellen in de Succes kantine.