BENEFIET VOOR MAX TEEUWISSE
Uitgegeven op 02-04-2003 om 10:44  |  link  |  bewaar  |  print

Den Oever - Op vrijdag 16 mei a.s. zal er een Benefietconcert voor Max Teeuwisse plaatsvinden. Dit vooral ter morele ondersteuning van Max Teeuwisse/Teawhistle Jazzcafé Bij Max te Den Oever, naar aanleiding van het sluitingsgeschil met de Gemeente Wieringen.
De BURN BRIGADE BIG BAND o.l.v. WOUTER HAKHOF zal dit concert verzorgen. Deze big-band bestaat voornamelijk uit Noord-Hollandse jazzmuzikanten, die de wat meer avontuurlijke kant van de jazz zoeken. Theo Meurs, Erik van der Weiden, Jan Doedens en Frank Stolwijk zijn enkele van de solisten die deze band herbergt. De rode lijn in het repertoire zijn de composities van Charles Mingus, een legendarische bandleider, componist en bassist die tevens de belichaming was van alles wat opwindend is aan livejazz, blues. Op zijn minst iets van zijn spirit kenmerkt de concerten van de Burn Brigade, die op een zeer inspirerende en aparte wijze aan gevoerd wordt door orkestleider Wouter Hakhoff. De line-up van de Burn Brigade is "klassiek", vijf saxen, acht koper en een ritme sectie. Maar verwacht geen Mainstream jazz, de potmetertjes van uw zintuigen zullen merkwaardig schommelen tijdens de uitvoering van sensitieve ballads en soulfull jazz.
Met medewerking van o.a. Jeroen Zijlstra, Dick Vennik en vele anderen die nog acte de presénce zullen geven. Het concert vangt aan om 20.00 uur in het Café-Restaurant, Partycentrum Stam, Raadhuisstraat 1, 1687 AH Wognum. De organisatie is in handen van Theo Meurs . Tel. 0229-571345. Email : tmeursovertoom@quicknet.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
5G
Ja
Alleen als het veilig is
Overbodig
Nee
  
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Storm aan de Bierdijk 1981 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...