Open dagen bij Bloeiers
Uitgegeven op 10-09-2010 om 04:26  |  link  |  bewaar  |  print

SLOOTDORP - Misschien kent u Bloeiers, kwekerij Schrale-Wijman, van de prachtige planten in het voorjaar. Dit najaar gaat Bloeiers ook op vrijdag en zaterdag open voor het publiek. Vrijdag 10 en zaterdag 11 september zijn er open dagen.

In de kassen worden vanaf juni verschillende soorten siervruchten geteeld. Geen sierkalebassen, maar heel bijzondere, meest subtropische vruchten. De oogst daarvan begint in augustus. Deze decoratieve vruchten zijn heel geschikt voor mooie schalen op tafel. De meeste vruchten zijn lang houdbaar; u heeft er maandenlang plezier van.
Daarnaast heeft Bloeiers ook najaarsplanten, zoals najaarsviooltjes, hebe, heide etc, etc. Er is een assortiment aan planten die heel geschikt zijn voor bakken, manden en de tuin in de herfst. Ook voor opgemaakte, kant-en-klare bakken, kunt u bij Bloeiers terecht.

U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in de kas aan de Wierweg 24 in Slootdorp. Tijdens de open dagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 september staat de koffie (of thee) klaar. Ook worden er rondleidingen door de kas gegeven.
Voor route en meer informatie www.bloeiers.nl
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wierschuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...