Jeugdsportproject, sport jij ook mee?
Uitgegeven op 27-08-2010 om 14:19  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Precies! Nog meer sporten proberen! Schrijf je vanaf 30 augustus in voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen en kijk snel wat het sportaanbod is.Sportservice Schagen opent op maandag 30 augustus de inschrijving voor de eerste periode van het JeugdSportProject (JSP) voor het schooljaar 2010-2011. Het JSP biedt alle kinderen van het basisonderwijs en alle jeugd van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor 5,- mogen de kinderen doorgaans vier lessen meesporten. De lessen van JSP 1, verzorgd door ervaren of gediplomeerde trainers, worden gegeven in de laatste vier weken voor de herfstvakantie (week 39 t/m 42).

Na JSP 1 wordt er gedurende het schooljaar nog drie keer een JSP georganiseerd waarvoor steeds per periode kan worden ingeschreven. Elke periode is er nieuw sportaanbod, houd de website dus goed in de gaten!

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website: www.jsp-sportservice.nl en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens.
Voor JSP 1 hebben kinderen van 30 augustus t/m 12 september de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van karate, basketbal of streetdance? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.jsp-sportservice.nl! JSP, Sport jij ook mee?

Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Anouschka Terpstra via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 - 214 774.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Speeltuin Helderse Buurt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...