Nieuwe datum & wedstrijd. Speel in voorprogramma van The Romantics!
Uitgegeven op 24-08-2010 om 16:53  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Het optreden van de The Romantics dat eerste in april dit jaar in zaal Bloemenlust in Breezand zou plaatsvinden, is nu op zaterdag 23 oktober.De legendarische power pop formatie The Romantics kende zijn grootste succes met de hit ‘What I Like about You’, maar is meer dan een eendagsvlieg. Songs als Rock You Up, Talking in Your Sleep en One in a Million zullen bij veel mensen een belletje doen rinkelen. De diverse hits hoor je nog regelmatig op de radio. In thuisland de VS treedt de band nog steeds met groot succes op en na al die jaren hebben ze besloten om de grote oversteek te maken en in Europa weer van zich te laten horen.In Nederland is Zaal Bloemenlust in Breezand de gelukkige.

Wedstrijd.
Ook kan jij met je band de gelukkige worden om in het voorprogramma te spelen van deze topact. De band zal samen met de organisatie drie bands kiezen die zich een paar weken voor het optreden voor publiek kan bewijzen. Op deze avond zal de winnaar bekend worden door middel van de jury en de bezoekersstemmen. Zowel coverbands al eigenwerk bands kunnen zich aanmelden tot 24 september via de pagina van the romantics op de website. Daar kan je meer info vinden. Kijk hiervoor op www.feestlust.nl Naast de winnaar en The Romantics is er ook een optreden van The Creedens Clearwater Revival tributeband.

Kaartverkoop in volle gang.
De kaartverkoop is in volle gang voor dit unieke optreden. Kaarten kosten 17 euro en zijn nog te koop bij Café Bloemenlust in Breezand, Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna, Alle Free Record shops en bij van Leest of online via diverse ticketsites. Meer informatie is te vinden via www.feestlust.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vuurtoren Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...