ReŁnie O.S.G. Nieuwediep Den Helder
Uitgegeven op 19-08-2010 om 22:25  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Zaterdag 11 september is er in gebouw The Kathedral op Willemsoord te Den Helder een reunie van de openbare scholengemeenschap Nieuwediep.

Zoals wellicht bekend zijn inmiddels alle gebouwen gesloopt. Aanvang van de reunie is om 14.00 uur. Alle oud leerlingen, met eventueel partner, zijn welkom. Met klem wordt benadrukt dat de reunie ook is bestemd voor oud leerlingen van vůůr de fusie, het oude HBS, Lyceum e.d. De reunie is er uiteraard ook voor oud leraren en overige personeel. De middag met de "meet en greet" gaat geleidelijk over in een feestavond met twee bands met oud leerlingen in de gelederen: "Living on the Edge" en "Jolly Jumper".

Er is tevens gelegenheid tot het nuttigen van een maaltijd. Het cateringbedrijf Chealsy-B zal tegen een leuke prijs een maaltijd serveren.Kaarten zijn te verkrijgen bij Arno Reisburo aan de Gravestraat te Den Helder of via www.blueeagleevents.nl onder vermelding van de schooljaren. De organisatie hoopt op een onvergetelijk dag en vermeldingswaardig is dat een fotograaf de gehele dag leuke kiekjes zal maken.

Bron: WebRegio.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Pieter Klein - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...