Biljarters strijden om open Anbo kampioenschap Noordkop in Dorpshuis Hippo
Uitgegeven op 13-08-2010 om 16:51  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In het Dorpshuis wordt er op dit moment om het open kampioenschap Anbo Noordkop biljarten gestreden. Met nog een voorronde op maandag aanstaande te gaan lonkt er voor twaalf van de zestig deelnemers de finale op zaterdag 21 augustus.


Aart Schouten in actie tegen Jan Slijkerman op zaterdagmiddag.

Verleden jaar vond de eerste editie plaats van dit zomertoernooi, dat smaakte naar meer. De organisatie is in handen van dart en biljart adviescentrum de Wieringermeer. Maar liefst 60 liefhebbers van deze edele sport hadden zich ingeschreven, de speelsoort is libre.


Een overzicht van de mooie biljarts in het Dorpshuis Hippo.

Uiteindelijk gaan er zaterdag 21 augustus 12 strijders met elkaar op het groene laken uitmaken wie er zich de kampioen van 2010 mag noemen. Het succes dringt tot ver in de regio door. Deelnemers zijn er bijvoorbeeld uit Texel, Schagen, Enkhuizen, Warmenhuizen, maar natuurlijk veel Wieringers. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te nemen en uw favourit aan te moedigen. Maandag 16 augustus wordt er nog gestreden om een plaats in de finaledag tussen 10.00 en 16.00 uur. Op Wieringernieuws zullen wij volgende week de lijst met namen plaatsen van de finalespelers. De grote finale staat volgende week zaterdag om 16.00 uur gepland.


U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Werkzaamheden Klein aan Koningstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...