Trekkertrek TOW succes ondanks de regen.
Uitgegeven op 09-08-2010 om 12:36  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Afgelopen zaterdag organiseerde de TOW (Tractoren Organisatie Wieringen) de jaarlijkse Trekkertrek op Stroe. Helaas was de regen de spelbreker op deze dag, gelukkig weerhield dat een dertigtal deelnemers - en één deelneemster - er niet van om de strijd met elkaar aan te gaan.


Winnaar bij de zware klasse Meijert Siem Heijblok op een inter. Voor deze gelegenheid zijn er sportvelgen gemonteerd op de achteras.

De organisatie is dan ook tevreden over de dag. Helaas kon het onderdeel vaardigheid vanwege de gladde omstandigheden geen doorgang vinden. Dit onderdeel wordt volgend jaar wel weer verreden. Vanaf 12 uur druppelden de deelnemers het terrein op. Eerst werd de strijd in de zogenaamde lichte klasse gestreden. Winnaar werd David Zomerdijk met een John Deere. Tweede eindigde Niels Ruijter en derde Bert Linker. De 4x4 aangedreven klasse werd een prooi voor Mark Lont met een Ursus, tweede Chris Rezelman, derde Germent Smak. Germent Smak kreeg dit jaar ook de Jan de Vries Wisselbokaal. Deze beker is vorig jaar in het leven geroepen om onze grote fan Jan de Vries te herdenken. Deze beker gaat ieder jaar naar een lid van verdienste. Germent doet al vanaf het begin aan de wedstrijden mee en heeft zijn spullen altijd piek-fijn voor elkaar.


Winnaar zware klasse Mark Koorn met een Ursus, de oude van Teetjes Team!

Cornelis Lont hield de baan in topconditie.

David Zomerdijk, winnaar lichte klasse.

Germent Smak.

Jong geleerd, jong gedaan.

Niels Ruijter ontdekte een put, hierdoor bleef hij wel steken.

Een put zoals er veel op Wieringen liggen.

De enige vrouw, Robin Vijzelaar.

Simon Wagemaker legt een rookgordijn.

Foto's Hein van Schie, meer foto's op: http://www.pixagogo.nl/9694804210

De zware klasse werd gewonnen door Meijert Siem Heijblok met een Inter, tweede Simon Wagemaker met een John Deere en derde werd Kees de Jong met een Ford. 's Avonds vond de prijsuitreiking plaats in de Kasteleen. Op deze avond werd ook stilgestaan bij het tienjarig jubileum, dit was vorig jaar vergeten. De volgende activiteit van de TOW is het Sinterklaas feest.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Schietvereniging de Vrijheid - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...