Succes start voorbereiding nieuwe seizoen
Uitgegeven op 07-08-2010 om 10:10  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De selectie van voetbalvereniging Succes heeft de laatste week van juli de training na de zomerstop weer hervat.

Hoofdtrainer Gosse Bosma krijgt ook dit seizoen wederom een brede selectie onder zijn hoede, aangezien ook het derde team weer hiervan deel zal gaan uitmaken. Marco Kuut, die afgelopen seizoen slaagde voor de cursus Oefenmeester 3 van de KNVB, zal Bosma op het trainingsveld assisteren. Kuut zal samen met leider John Hoekstra de coaching van het tweede voor zijn rekening nemen. Bosma zal op de zondag assistentie van de begeleiders Simon de Koning en Arie Kossen krijgen. Rob Prins en Stephan de Vries zijn wederom de leiders van Succes 3.

Keepertrainer Jan Beekhuizen is opgevolgd door René Huybers die de keepers van de senioren en junioren onder zijn hoede krijgt.

Eerste elftalspelers Paul Singelenberg en Martin Uythof doen een stapje terug, Pascal Sanou gaat bij v.v. Kockengen voetballen en Eelco Baas is na veel blessureleed definitief gestopt met voetbal. Daartegenover staat de komst van een aantal junioren die de stap naar de senioren maakten; van hen debuteerden afgelopen seizoen Bart de Kleine en Stef de Koning reeds in de hoofdmacht. Nieuw is Jibril Ali die van de v.v. Laren overkwam.
Ter voorbereiding op de competitie speelt Succes 1 het eerste oefenwedstrijd zaterdag 7 augustus thuis tegen Zeemacht, aanvang 17.00 u.

Ook dit jaar nemen de Wieringers wederom deel aan de bekercompetitie die start met een uitwedstrijd tegen Texel ’94 op zondag 22 augustus. Daarna volgen op woensdag 25 augustus de thuiswedstrijd tegen SVAP en op zaterdag 28 augustus het laatste duel uit tegen Zeemacht.

Voor de competitie is Succes 1 ook dit seizoen ingedeeld in de vijfde klasse A.
Uit de zesde klasse promoveerden liefst vier teams naar 5A, t.w. kampioen Dirkshorn (komend seizoen getraind door ex-Succestrainer Michel Smit), Watervogels, ZDH en Kaagvogels. Nieuw voor Succes is degradant Hollandia uit Tuitjenhorn.
De competitiestart is meteen een klapper, op 5 september is de derby Wiron-Succes gepland. De return vindt plaats op 5 december.

Succes neemt dit jaar deel aan de competitie met 4 seniorenteams bij de mannen en het dameselftal. Meisjes en dames die interesse hebben dit team te versterken, kunnen contact opnemen met de leiders Wil en Dirk-Jan Kuvener, tel. 06-53373672.
Bij de jeugdafdeling zijn één A-, twee B-, één C-, drie D-, vijf E- en zeven F-teams voor de competitie ingeschreven.

De competitiestart voor alle Succesteams, uitgezonderd het eerste, is in het weekend van 11 en 12 september.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mail ook eens een leuk fotootje naar ons toe - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...