Gemeenteberichten Wieringen
Uitgegeven op 06-08-2010 om 10:20  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Gemeenteberichten Wieringen.

VOORNEMEN OM KAPVERGUNNING TE VERLENEN

Burgemeester en wethouders van Wieringen zijn voornemens kapvergunning te verlenen aan:
• Gemeente Wieringen, Elft 15, 1777 AC Hippolytushoef voor het kappen van 2 iepen aan de Pieter Wilms Weelweg te Hippolytushoef.

Bedenkingen tegen het voornemen kunt u schriftelijk vóór 17 augustus 2010 indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef.


KAPVERGUNNING VERLEEND

Burgemeester en wethouders van Wieringen hebben kapvergunning verleend aan:
• P. Buijs, Klufterkrogt 56, 1777 NV Hippolytushoef voor het kappen van 1 es op het perceel Klufterkrogt 56;
• Fam. Awater, Kon. Wilhelminalaan 19, 1777 AR Hippolytushoef voor het kappen van 1 es op het perceel Kon. Wilhelminalaan 19.


Iedereen die door de genomen beslissing rechtstreeks in zijn belang is getroffen, kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.


ALGEMENE WET BESTUURSRECHT

Op 27 juli 2010 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:

 Betreffende de Flora en Visserijdagen: verleende vergunningen ex artikel 4.1.5. APV aan de Vlootschouwcommissie en de Stichting Vikingsport Wieringen voor het gebruik maken van een geluidsinstallatie;
 Betreffende de Flora- en Visserijdagen: met toepassing van artikel 34 BABW tijdelijk afsluiten van een aantal wegen;
 Betreffende de Flora- en Visserijdagen: verleende vergunningen ex artikel 5.2.3. APV aan de Vlootschouwcommissie voor het innemen van een standplaats door een beenhamwagen en een snackwagen – aan de Bloemenvereniging Flora ten behoeve van het houden van een jaarmarkt;
 Betreffende de Flora- en Visserijdagen: verleende vergunningen ex artikel 2.1.5.1. APV aan de Bloemenvereniging, Vlootschouwcommissie en Café Tante Pietje voor het tijdelijk plaatsen van tenten, toiletvoorzieningen, buitentap en (voorlichtings)-stands, niet commerciële kramen en vlaggenmasten.


Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

De loco burgemeester heeft op 27 juli 2010 de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:

 Verleende vergunningen ex artikel 2.2.2. APV aan de Vlootschouwcommissie en Bloemenvereniging Flora voor het houden van de Flora- en Visserijdagen van 27 t/m 31 augustus 2010 te Den Oever;
 Verleende vergunning ex art. 2.2.2. APV aan Stichting Vikingsport Wieringen ten behoeve van het houden van een wielerronde op zaterdag 28 augustus 2010;
 Verleende ontheffing ex artikel 35 Drank- en Horecawet voor het schenken van zwak-alcoholische drank tijdens de Samengestelde Men Wedstrijd Wieringen op zaterdag 14 - en zondag 15 augustus 2010.


Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.Hippolytushoef, 6 augustus 2010
S.B. de Koningh, loco-secretaris
M.J.P. van Kampen-Nouwen, burgemeester

(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Zeewier - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...