Nieuws van judovereniging Asahi San
Uitgegeven op 15-07-2010 om 13:12  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Graduaties, afscheid bestuursleden en intern toernooi, het waren nog drukke tijden voor dat de judoclub met vakantie kon gaan.


Een actiemoment tijdens het toernooi. Hier wordt een heupworp ingezet.

Graduatie
Het was erg druk bij de graduatie, met tientallen pupillen was dit zeer geslaagd. In totaal zijn de graduaties uitgevoerd in 4 groepen.

Aangemoedigd door enthousiaste ouders zijn alle pupillen die meededen gegradueerd en hebben een extra ‘slip’ of een hogere band verdiend. Deze is op ceremoniële wijze uitgedeeld en de pupillen waren ontzettend trots toen ze met de nieuw verdiende band de vloer verlieten.

Intern toernooi
Met dit toernooi is het seizoen definitief afgesloten en kunnen de meesten gaan genieten van de zomervakantie.

Er werd gespeeld met 3 teams. Team 1 was 3e, team 2 2e en team 1 eerste. Hierin zaten: Thijs, Lars, Sebas, Mathijs, Kevin en Steven. Scheidsrechter: Bouke

In de bekercompetitie waren de prijzen voor: Jennifer, Steven, Kimberley, Lars, Joost, Merlijn, Kevin, Daniel, Ilonka en Niek.Bouke Reinfort kreeg geen bekercompetitie prijs, omdat je die vanaf 16 jaar niet meer krijgt. Wel kreeg hij als dank een fotocollage. Tevens heeft Bouke dit jaar zijn zwarte band behaald en zijn scheidsrechterspapieren. Naast onze felicitaties kreeg Bouke nog een kadobon.Dit jaar zijn met de algemene ledenvergadering diverse wisselingen geweest in de bestuursfuncties van Asahi San. Met het afsluiten van het seizoen wordt ook afscheid genomen van de ‘ oude’ bestuurleden Gitta Swart en Marcel de Bueger. Bedankt!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
wrakken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...