Wieringer Vrouwen van Nu gaan op reis, wie gaat er mee?
Uitgegeven op 06-08-2010 om 08:16  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Vrouwen van Nu zijn ondernemend en kijken graag met enige regelmaat over de grens van de eigen leefomgeving. Centraal hierbij staan ontmoeting en plezier, een prima combinatie voor een reis. De reiscommissie van de Vrouwen van Nu, afdeling Wieringen, organiseren op donderdag 30 september een dagreis naar het Groene Hart, liggend op grens van Noord- en Zuid Holland, van Nederland.

Er wordt een bezoek gebracht aan een bijzonder bedrijf. Bij deze paardenmelkerij volgt na de ontvangst met koffie en gebak een rondleiding. Het is voor velen nog een onbekende bedrijfstak maar wint langzaam aan populariteit. Paardenmelk wordt steeds meer gedronken, de een drinkt het omdat het lekker is, de ander vanwege gezondheidsklachten of koemelkallergie. De melk heeft volgens kenners een positieve invloed op de gezondheid en is weerstand verhogend. Na de rondleiding bestaat er de mogelijkheid de melk en likeur te proeven en een demonstratie bonbon maken en proeven mee te maken. Na het bezoek aan de paardenmelkerij gaan de deelnemers naar de locatie waar een heerlijke lunch wordt geserveerd. In de middag staat een rondvaart door de grachten van Amsterdam op het programma.

De reis gaat alleen door bij voldoende deelname en vol is vol. Opgeven kan voor 24 augustus bij: Annie Bruystens telefoon 591722, Nel van de Oord, 591219 en Anneke Kraak, 512808. Kosten voor leden 47,50, niet leden 49,=. Opstapplaatsen Westerland, t Hoekje Hippolytushoef en de molen de Hoop in Den Oever. Om 8 uur vertrekt de bus vanuit Westerland richting Den Oever naar de bestemming.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
P.S de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...