Sneller aanspraak door dragen Halvegaren Fun T-shirt
Uitgegeven op 08-07-2010 om 05:45  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Een funshirt dragen helpt bij het leggen van eerste contacten. Dat is de conclusie uit het onderzoek dat Shirtwinkel Halvegaren onder haar sitebezoekers heeft gehouden. Maar liefst 70% van de deelnemers antwoordde op de vraag ‘Het hebben van aanspraak gaat makkelijker wanneer je een funshirt draagt’ met ‘ik denk het wel’ of ‘zeker weten’.

Openingszin

Funshirts zijn t-shirt met opdruk. De afbeelding of spreuk maakt in één klap een statement of stijl van de drager duidelijk. ‘Dat brengt mensen gemakkelijker op een openingszin’ zegt Tarek Laarif van Shirtwinkel Halvegaren . Van de opdruk valt meteen iets te ‘vinden’ en dus gaat een gesprek sneller over persoonlijkheidverschillen of - overeenkomsten. Iets dat minder snel gebeurt na ‘heb je een vuurtje voor me’ of ‘ken ik jou niet ergens van?’.

T-shirt als persoonlijke lay out
Blijkbaar houdt de vraag hoe je het makkelijkste contact maakt de merchandisefans nogal bezig. Het aantal reacties op de poll was overweldigend. `Juist in deze tijd waar `digitale ontmoetingen` aan de orde van de dag zijn, verleren jongeren het wellicht om ook `live` te laten zien wie ze zijn. Als je tegenover elkaar staat kun je immers geen `lay out` om je hoofd plaatsen.
Grappige, serieuze of exentrieke funshirts bieden uitkomst` aldus Laarif.

Over Shirtwinkel Halvegaren.nl
Halvegaren.nl is een shirtwinkel die zich onderscheidt door humoristische en creatieve ontwerpen. De site biedt behalve shirts ook andere artikelen aan voor zowel mannen en vrouwen maar ook voor kinderen en baby’s. Halvegaren specialiseert zich in woord- en beeldgrappen. Een smeltkroes van creatieve brouwsels en hersenspinsels gegoten op een lapje katoen.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Flora jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...