Midjaarsduik Hippo Gym en Brandend Zand plus Salsa dansen
Uitgegeven op 08-07-2010 om 11:03  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - AANKONDIGING

Blauwalg nieuws (update eerder bericht)


Voor het Amstelmeer geldt een waarschuwing dat er mogelijk blauwalg in het water zit. De provincie heeft om die reden een negatief zwemadvies gegegeven en borden met een waarschuwingstekst geplaatst. Het feestelijke programma op mogelijk n der mooiste dagen uit ons leven wordt daardoor enigzins aangepast. Alle activiteiten OP het Lutjestrand gaan door. De Midjaarsduik IN het Amstelmeer gaat niet door. De organisatie van de Midjaarsduik neemt geen verantwoordelijkheid voor mensen die toch verkoeling zoeken in het meer. Een ieder is natuurlijk vrij zijn of haar eigen keuze daarin te maken. Er wordt mogelijk voor alternatieve verfrissing gezorgd.

Vanaf twee uur s middags is er van alles te doen op het Lutjestrand. Zo wordt er begonnen met een workshop steps. Dit duurt een half uur, waarna er direct overgegaan wordt met dertig minuten Club Dance. Om drie uur is het de beurt aan de bodypumpers van de gym om zich gedurende drie kwartier in het zweet te werken.

Voor de mooist uitgedoste deelnemer heeft HippoGym een Best Dressed Award in het vooruitzicht gesteld. De gehele middag zijn de DJs On Tour aanwezig om de instucties luid en duidelijk over het strand te laten klinken. Daarnaast zijn zij ingehuurd voor de cooling down in de beachbar. s Avonds is er in het beachhouse op de zonneweide mogelijkheid de WK-Finale te aanschouwen.

Deelname is gratis en op eigen risico. Meer informatie is te vinden op www.hippogym.nl en www.brandendzand.net .

Tevens start deze vrijdag de cursus salsadansen in de beachbar. Vanaf 20.00 is iedereen welkom voor de gratis instructieles. Dan wordt ook alle informatie over de aanstaande cursus gegeven.
Iedere vrijdag in de zomer wordt er gegolfd op het Lutjestrand. Hiervoor wordt om 19.00 uur verzameld in de beachbar. Natuurlijk is het mogelijk om eens vrijblijvend langs te komen voor meer informatie.

Salsadansen in Brandend Zand

Op vrijdag 9 juli start de vierde zomercursus salsadansen in Beachbar Brandend Zand. De salsadansschool Tropical Swing van Dansschool Dansen bij Jansen uit Den Helder houdt op deze avond open huis in de beachbar op het Lutjestrand te Westerland en zal gratis workshops verzorgen. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Langskomen is voldoende. Vanaf 16 juli starten de cursussen. De cursisten worden verdeeld in groepen met beginners en semi-gevorderden. De lessen worden iedere vrijdag in de zomer gehouden en worden afgesloten met afdansen. Aanvang van de dansavonden is 20.00 uur. Meer info is te verkrijgen op info@tropicalswing.nl.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wielerbaan in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...