Rabo fietssponsortocht goed verlopen voor SAS Wieringermeer
Uitgegeven op 04-07-2010 om 12:57  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Zaterdag 12 juni 2010 is er door vele liefhebbers weer gefietst om een financiële bijdrage te verdienen voor zijn of haar club. In een geval heeft men gefietst voor de SAS.

Er hadden zich al snel 10 fietsers aangemeld met Tim (9 jaar) als reserve. Om 10.00 uur was het verzamelen bij de Rabobank, waar men werd voorzien van een rugzakje met versnaperingen en een fietsroute. De rijders hoefden niet bij elkaar te blijven, want niet iedereen fietst even snel. Het weer werkte mee en de route was weer afwisselend en mooi. Via het Witte Bruggetje (is dat nu van Wieringen of Wieringermeer?) verliet men de polder om over het mooie Wieringen te fietsen en daar bij de plaatselijke Rabobank van Hippolytushoef een stempel te halen. Daar kreeg iedereen een flesje drinken en een heerlijke appel en hield men de straat voor de bank behoorlijk “bezet”. Daarna ging het verder over Wieringen en langs de Waddenzeekant tot aan het vissersmonument. Daar werd een broodje gegeten en de tocht vervolgd.

Door het fietstunneltje onder de A7 richting het bos en dan verder over de Noorderkwelweg, Oom Keesweg weer terug naar de Rabobank aan het Omtaplein. Onderweg kreeg de man van Lidy een lekke band, die “vakkundig” is geplakt met behulp van het EHBO team en de chef bandenplak (zijn eigen benaming!): Rick. Die heeft moeten pompen of z’n leven ervan afhing. Daar was het afmelden en heeft de groep niet alleen geld verdiend voor de SAS (€ 250), maar gewoon ook een heerlijke fietstocht gemaakt van zo’n 30 km. Met dank aan: familie v/d Sluis, familie Tensen, familie Schoonbeek, familie Spijkerman, Bart Wiegersma en Lia Rienstra. De SAS kan zo’n financiële injectie weer heel goed gebruiken!! Tot een volgende keer.

Informatie over de SAS kunt u vinden op www.saswieringermeer.nl.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NACO Zomerdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...