Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt Wieringen
Uitgegeven op 28-05-2010 om 14:24  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De nieuwsbrief van de ZeeVerse Vismarkt leest u hieronder.


Beste Visliefhebber,

Waarschijnlijk is het u al opgevallen, sinds vorige week draait onze vernieuwde website!

Sinds een aantal maanden werkte de oude website niet meer naar behoren en waren we op zoek naar een andere provider. Deze hebben we gelukkig gevonden en de laatste weken zijn we druk bezig geweest om een andere website te bouwen. Voor ons als beheerders is het bewerken van de website een stuk makkelijker geworden en dat is erg prettig. Voor u als bezoeker is er niet zoveel veranderd, dezelfde lay-out maar wel een ander menu en een nieuw bestelformulier! Het bestelformulier kunt u nu gebruiken van maandag tot en met donderdag.

Het versturen van de nieuwsbrief gaat nu gelukkig ook weer goed (mocht u daar anders over denken, dan horen we dat graag!). De nieuwsbrief zelf zal nog wel wat aangekleed moeten worden maar dat zal binnenkort gebeuren.

Houdt u trouwens zaterdag 24 juli vrij in uw agenda? Dan zal het 1e Wieringer VIStival plaats vinden! Het VIStival is een culinair evenement waarbij vis, visserij en Wieringen centraal staan. Er zal een kooktheater zijn waar u kunt kijken naar de kookkunsten van de chef-koks van Wieringen en er zal een gezellige markt zijn met producten en diensten van Wieringen en uit de regio. Hou de website goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes over dit culinaire festijn!

Om te genieten van culinaire hoogstandjes hoeft u niet te wachten tot 24 juli. U kunt zondag ook een bezoek brengen aan het 2e Wieringer Preuvenemint, wat gehouden gaat worden rondom restaurant 99 in Hippolytushoef.

Tijdens dit preuvenemint zal Wouter Klootwijk het Wieringen recept van langoustines gaan introduceren gelijk met het boek De smaak van de wadden, geschreven door Annette van Ruitenburg en Ruth de Ruwe.

Mocht u op deze zondag 30 mei nog iets moois van Wieringen willen zien, dan er is een fietstocht uitgezet over en rondom het eiland met daarbij als doel het steunen van het KIKA kinderfonds. U kunt starten vanaf de visafslag in Den Oever.

Rest ons alleen nog het assortiment van morgen, dat zal onder andere bestaan uit Tong, Tarbot, Griet, Zeeduivel, Harder, Zeebaars, Kabeljauw, Tongschar, Rode Poon, Grauwe Poon, Schar, Schol, Heek, Steenbolk, Wijting, Makreel, Langoustines, Krabbenpoten, Pijlinktvis, Gekookte inktvisjes, Garnalen, Oesters, Jakobsschelpen, Venusschelpen en Scheermessen.

Tot morgen!

Hartelijke Groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,

Esmeralda Loos-Dekker,
ZeeVerse Vismarkt Wieringen
Mob 06-12995486
www.versevis.nl
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dichtkunst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...