Kevin Reuvers derde op de Varsselring te Hengelo, eerste podium Nelon Racing dit jaar
Uitgegeven op 13-05-2010 om 22:45  |  link  |  bewaar  |  print

HENGELO - Na een zeer teleurstellend raceweekend in Assen op 30 april, waarin Kevin van achteren werd aangereden in de Haarbocht, is dit weekend het geluk aan zijn kant. Nelon Racing op het podium met een knappe derde plaats van deze talentvolle coureur uit Wieringerwerf.


Kevin staat tweede van rechts.

Coureur Kevin Reuvers was in de trainingen al snel, maar na de rijdersbespreking waren de technici van Nelon Racing nog niet geheel tevreden. De koude baan ( vijf graden Celsius!) leek Kevin parten te gaan spelen. Na enige aanpassingen aan de Suzuki was deze klaar voor de tweede kwalificatie.


Kevin kwam direct al met goede rondetijden door. Na een aantal vrije ronden met weinig verkeer resulteerde dit in een vijfde plaats op de startgrid. Opgeluchte gezichten bij Nelon Racing, want dit zag uit naar een podium plaats. De race was direct super spannend omdat al in de eerste ronde code rood werd gezwaaid. Een crash in de Veldermansbocht leverde na enig opruimwerk een herstart op. Een superstart bracht Kevin direct naar de derde plaats en een hevig gevecht volgde. Een prachtig schouwspel met bloedstollende acties tussen de eerste drie coureurs. Stuivertje wisselen noemen ze dat, wat bij het afvlaggen van de race dus de derde plaats voor Kevin opleverde, binnen acht tiende van een seconde van de leider.

Spektakel; daar staan de races op de Varsselring om bekend. Een geweldig circuit op Polderwegen met daarnaast een schitterend Paddock. Nelon racing is dan ook zeer content dat zij ook dit jaar weer op zon mooie wijze kunnen meedraaien. Voor verdere informatie www.nelonracing.nl

(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Brug korte Afsluitdijk - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...