Popkoor Join's Meeting heeft plaats voor nieuwe leden
Uitgegeven op 10-05-2010 om 22:02  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het popkoor Join’s Meeting heeft onlangs haar 35-jarig jubileum gevierd met een prachtig concert in het Vikingschip in Den Oever. Het thema van het concert was ‘’Zuiver Water’’.


Op de foto: Het concert “Zuiver Water” gehouden op 9,10 en 11 april in ’t Vikingschip te Den Oever

Door de vlotte combinatie met beweging heeft Join’s Meeting een zeer levendige show weten neer te zetten en werd het publiek overspoeld door ‘Water’ in de meest uiteenlopende vormen.
De koorleden, solisten en comboleden werden op professionele wijze geleidt dirigente Ymke Dalenberg. Om het concert in deze vorm te kunnen realiseren werden ze ondersteund door diverse sponsoren en hulp van vele vrijwilligers.

Momenteel wordt er alweer flink gerepeteerd aan de volgende optredens:
• 6 juni, Korenfestival Medemblik
• 25 augustus, Midzomernachtfeest Slootdorp

Het popkoor zingt meerstemmig. Het koor doet veel aan zangtechniek en gaat een moeilijk stuk niet uit de weg. Hou je van zingen van bladmuziek dat je snel uit je hoofd kan leren en ga choreografie en podiumpresentatie niet uit de weg? Bespeel je een instrument waarvan je denkt dat het een aanvulling voor het combo kan zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig geworden, kom gerust een keer kijken. Er is een open repetitie gepland op dinsdag 18 mei.

Dinsdagavond is de vaste repetitieavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Polderzaal van café Bij de Buren in Wieringerwerf. Daarna kan er gezellig worden nagezeten.
Voor meer informatie; www.joinsmeeting.nl
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aurora Bar met vloerbedekking - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...