De Wieringer kroegendrive goed verlopen
Uitgegeven op 09-05-2010 om 15:46  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Bridgeckub Wieringen hield afgelopen zaterdag haar tweede kroegentocht in Hippolytushoef. Ruim zestig bridgeparen trokken gedurende de dag langs zeven horecagelegenheden in het dorp en speelden overal vier spellen.

De Wieringer kroegendrive is uniek van opzet, omdat de bridgers steeds na twee spellen wisselen en zo heel veel andere spelers ontmoeten. Zaterdag werd na drie zittingen genoten van een lunch in de horecagelegenheid, waar men op dat moment speelde. Na zeven zittingen keerde iedereen terug in de startlocatie, café bar De Harmonie. Daar werden de prijzen uitgereikt. De wisselbeker ging dit jaar naar de dames Bouwmans en Sietses. Zij werden eerst in de C-lijn en behaalden met 67,80% de hoogdte dagscore. In de andere lijnen ging de eerste prijs naar Alie de Boer en Petra de Swart (A, 64,92%), Kees Snoerwang en Fenaa de Haas (B, 54,44%) en Renske van Keulen en Joop Dekker (D, 52,71%). Zij mochten als eersten een keuze maken van de rijk gevulde prijzentafel. Niemand ging met lege handen naar huis, want ook alle andere paren mochten in volgorde van rangschikking een prijs kiezen.

De volledige uitslag van het toernooi is te vinden op de website van Bridgeclub Wieringen, http://www.nbbportal.nl/4008/. Bridgeliefhebberrs kunnen de datum van de volgende kroegendrive al vast noteren. Die is evenals dit jaar een week voor de Hippofeesten op zaterdag 28 mei.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes buurtschap te Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...