ZeeVerse Vismarkt nieuws
Uitgegeven op 07-05-2010 om 18:28  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De nieuwsbrief van de ZeeVerse Vismarkt.Beste Visliefhebber,

Altijd al eens willen meemaken hoe het voelt om met 30 mijl over het water te vliegen?? Morgen kunt u het werkelijkheid laten worden! Neem eens een kijkje bij de open dag van de KNRM en wordt redder aan wal!

Morgen is het nationale reddingsbootdag en alle boothuizen in Nederland openen de deuren om het publiek kennis te laten maken met de KNRM en zijn vele enthousiaste vrijwilligers! Van 10.00 tot 16.00 staat de koffie klaar en kunt u in alle rust alles in en om het boothuis bekijken. Daarnaast zijn er verschillende spectaculaire demonstraties en is er een gebakken visje.

Voor meer informatie over de KNRM of over het volledige programma verwijs ik u graag naar www.reddingbootdag.nl of www.knrm.nl.

Vandaag is het t Wieringer Pakhuis van start gegaan. Dit jonge bedrijf van Marion Lont, de drijvende kracht achter Wonderlijk Wieringen, maakt geschenkpakketten met producten van Wieringen maar ook met producten uit omliggende gemeenten. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, zoals de producten van Waddengoud en de Wieringer jodekoek! Een gedeelte van de geschenkpakketten vindt u morgen bij de kar van Wonderlijk Wieringen, waaronder leuke moederdagpakketten. Daarnaast maakt Marion ook pakketten op bestelling.
U kunt haar bereiken via www.wonderlijkwieringen.nl of via marionlont@hetnet.nl

Daarnaast zijn morgen ook Joost en Sandra van Liefde voor wijn weer aanwezig, net als Kaasboerderij Spil, het hertenvlees van hertenhouderij t Keerpunt, Tipitapa met spaanse delicatessen en Hero met zijn welbekende Opperdoezer ronde (waar hij zelfs de Telegraaf mee haalt!), groente en fruit, misschien zelfs wel weer met overheerlijke aardbeien!!

Het assortiment met ZeeVerse is ook weer overheerlijk, nl Tong, Tarbot, Griet, Schol, Schar, Grauwe Poon, Wijting, Bot, Zeeduivel, Makreel, Leng, Harder, Kabeljauw, Tongschar, Hollandse garnalen, Krabbenpoten, Zeebaars, Oesters, Scheermessen, Venusschelpen en Jakobsschelpen.

Tot Zaterdag!!

Hartelijke Groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,

Esmeralda Loos-Dekker,
ZeeVerse Vismarkt Wieringen
Mob 06-12995486
http://www.versevis.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Westerland/De Haukes smederij Cees Omis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...