Wieringer Pakhuis van start
Uitgegeven op 06-05-2010 om 12:26  |  link  |  bewaar  |  print

DE HAUKES - Op vrijdag 7 mei houdt ’t Wieringer Pakhuis open huis. In een eendenboet achter De Haukes 12, is van 17 tot 20 uur een tijdelijk showroom ingericht met een diversiteit aan geschenkpakketten.

Met moederdagharten versierd met verzorgingsproducten. Eveneens zijn zaterdag tijdens de Zee Verse Vismarkt en zondag tijdens de Waddenfair bij recreatiepark Wiringherlant op Stroe diverse pakketten te vinden op de promotiewagen van Wonderlijk Wieringen.Naast Wieringer streekproducten als Wieringer jodenkoeken en de het nieuw ontwikkelde bier Boer zoekt brouw en de verzorgingsproducten met zeekool, zijn Waddendelicatessen en producten, uit het gebied van de nieuwe fusiegemeenten Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp ingekocht en zal het assortiment zich langzaam uitbreiden.

Met de verschillende producten is een serie pakketten ontwikkeld, onder ander met namen die verwijzen naar Wieringen. Naar de werknaam Amstelmeer van de nieuwe fusiegemeente en naar de nieuwe naam van de gemeente: Hollands Kroon.
Met lekkernijen als kersenwijn uit Niedorp, pannenkoekenmeel en knoflookpuree uit de Wieringermeer en verpakte bloembollen uit de Anna Paulownapolder. ' Vikingschip Hollands Kroon', is bijvoorbeeld gemaakt in een grote mand in de vorm van een Vikingschip.
'Vierkant Groot Amstelmeer' en ' Vierkant Klein Amstelmeer', zijn gemaakt in vierkante manden.
'Cranberry', 'Babykaas met bier' en 'Wieringer vierkant' zijn opgemaakt op een houten schaal.
Voor muziekliefhebbers, is er 'Zijlstra’s sound', waarbij een cd van Zijlstra gecombineerd wordt met ‘t Skeurt er deur thee, van Trien van de Gest en het Wieringer bier Bier bij de vis.
't Wieringer Pakhuis is opgericht door Marion Lont. Zij doet dit naast haar werk in de journalistiek (ML-tekst, organisatie en promotie).
De afgelopen tijd heeft zij bij diverse leveranciers van streekproducten producten ingekocht. Het assortiment is enorm gegroeid. Daardoor kan ik nu definitief aan de slag.
Al is het kleinschalig. Zij wil zich met name gaan richten op het maken van geschenkpakketten voor bedrijven, maar omdat zij voor Wonderlijk Wieringen (als vrijwilligster) vaak op pad ga met de promotiewagen, kan dit gecombineerd worden met promotie van streekproducten en verkoop aan particulieren.
Naast verkoop in de promotiewagen, gaat alles alleen op bestelling.

Het Wieringer Pakhuis is bereikbaar via de website www.wonderlijkwieringen.nl of marionlont@hetnet.nl. Bellen kan ook: 06-20010072. Pakketen kunnen alleen op bestelling geleverd worden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Klieftstraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...