Lentekriebels? Help eens een uurtje iemand in de tuin!
Uitgegeven op 11-05-2010 om 19:03  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Groene vrijwilligers. Met de komst van het voorjaar begint ook het tuinseizoen. Heerlijk, zullen de meeste mensen denken. Weer lekker in de tuin aan de slag. Maar wat nou als je wel heel erg geniet van je tuin, maar het onderhoudswerk eigenlijk niet meer zelf kunt doen? Dan zal iemand een helpende hand moeten uitsteken.

Wonen Plus Welzijn biedt praktische dienstverlening zodat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. U kunt voor tuinonderhoud, klussen, administratieve ondersteuning etc. een beroep doen op Wonen Plus Welzijn. De abonnee belt naar het servicepunt en daar wordt geregeld dat er een vrijwilliger de klus uitvoert. Dit zijn klussen die ongeveer een uur duren.
Wonen Plus Welzijn heeft een aantal enthousiaste vrijwilligers die dit werk doen. Omdat de vraag naar tuinonderhoud toeneemt, zijn ze op zoek naar “tuinmannen of vrouwen”, zoals schoffelen, maaien, of een struikje snoeien. Voor een ieder die van tuinieren houdt en graag daarin iets voor een ander wil betekenen, Wonen Plus Welzijn doet een oproep:
Heeft u een uurtje per week “over” en wilt u dit besteden aan het geven van een beetje hulp aan uw medemens? Meldt u aan als vrijwilliger bij Wonen Plus Welzijn. Vele handen maken licht werk. Hoe groter de groep vrijwilligers, hoe beter Wonen Plus Welzijn haar abonnees kan helpen. Daar doen we het uiteindelijk toch voor: “Zo lang mogelijk, met een helpende hand, blijven wonen in je eigen huis en blijven genieten van je eigen tuin”. U kunt u aanmelden bij Wonen Plus Welzijn: telefoon: 0227 - 591570 ’s morgens van 9.00 tot 12.00 uur. Of via wieringen@wonenpluswelzijn.nl

(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Wuiven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...