Succes niet tevreden met één punt
Uitgegeven op 03-04-2010 om 20:30  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – Op een zonnig sportcomplex werd zaterdagmiddag de inhaalwedstrijd Succes – De Koog gespeeld. Het werd 1-1, omdat Succes het betere van het spel had was men niet tevreden met deze uitslag.

Paul Singelenberg wordt neergehaald, de scheidsrechter begon hier aan zijn foutenfestival.

Succes ging zaterdagmiddag fel uit de startblokken. Met Stefan van Beveren naast Pascal Sanou in de voorhoede ging er in ieder geval dreiging van uit. De Koog moest een aantal keer aan de handrem trekken. Dit resulteerde in een aantal gele kaarten. Vooral Paul Singelenberg moest het een paar keer ontgelden. De scheidsrechter floot zwak, de spelers van De Koog gingen vaak met veel gevoel voor theater naar de grond. De eerste helft eindigde in 0–0, de keepers hadden tot dan weinig of niets te doen gehad.

Hier is Stefan van Beveren het doelwit van een aanslag. Stefan raakte zichtbaar geïrriteerd maar hield zichzelf - gelukkig - in bedwang.

Paul Singelenberg speelde vandaag een sterke wedstrijd.

De keeper van De Koog gaat theatraal neer na een doelpoging van Stefan van Beveren. Hij grijpt naar zijn rechter schouder terwijl deze niet geraakt wordt.

Pascal Sanou heeft het geluk niet aan zijn kant deze competitie. De verdedigers zijn dit jaar een maatje te groot.

In de tweede helft kwamen de bezoekers op voorsprong door een bal die er “lullig” inrolde. Hierna gaf Succes gas. Nadat een speler van De Koog met twee keer geel – dus rood – de lekkere warme Wieringer douche mocht opzoeken, kreeg Succes meer kansen. Uiteindelijk werd een terecht gegeven strafschop na een overtreding op Paul Singelenberg keurig ingeschoten door Andre Verheijen. Kort voor het einde van de wedstrijd was er nog een bijzondere situatie, een inworp voor De Koog (Thomas wees echt richting het Succes doel) werd genomen door Succes. Dit leverde veel commentaar op bij de verbrouwereerde gasten. Gelukkig voor De Koog en lijfsbehoud van de scheidsrechter wist Succes deze bal om zeep te helpen. Een goal was hier niet terecht geweest. Hierna speelde Verheijen zich in zijn beste actie van deze wedstrijd nog in vrije positie, maar dit schot werd overgetikt door de keeper. Kort daarna floot de scheidsrechter af en verlieten de Wieringers - weliswaar met een punt - maar zeker niet tevreden het veld.

Aan de inzet ligt het niet.

Hier is Stan de Koning het slachtoffer.

Paul op weg naar de achterlijn in de tweede helft. Op de achtergrond onder andere het verleden - dus de kenners - van het Wieringer voetbal.

Eelco Baas wordt van achteren neergehaald, rood was hier op zijn plaats geweest.

De jonge spelers van Succes laten zich steeds meer zien.

Pascal zet de bal voor.

0-1 door een rommel balletje.

De duels waren stevig.

Remco IJzer.

Een juiste beslissing van de scheidsrechter, een penalty voor Succes nadat Paul Singelenberg over de knie is gegaan.

Andre Verheijen schiet de bal onberispelijk in het net.

Een onterechte kans wordt naast geschoten (inzet),onmiddelijk lopen de spelers van De Koog naar de scheidsrechter. Stelt u zich eens voor dat de bal er in was gegaan.....

Misschien had Stefan van der Heuvel er wel de hele wedstrijd moeten staan in plaats van in de tweede helft in te vallen.

Peter Loer was vandaag - zichtbaar - de gelukkigste man op het sportpark. Hier gaat hij aan de haal met de hoofdprijs van de verloting.
17-04-2024 Extra subsidie beschikbaar voor gratis duurzaamheidsadvies dorpshuizen