CONFERENTIE NOORD-HOLLAND IN HET NIEUWE EUROPA
Uitgegeven op 03-02-2003 om 08:02  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Op 5 februari 2003 organiseert de provincie Noord-Holland, in het Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach, de conferentie "Noord-Holland in het nieuwe Europa - Waar staat de provincie Noord-Holland na de Europese Conventie én de uitbreiding van de EU?". Een vijftal vooraanstaande sprekers en drs. Bob Verburg, gedeputeerde economie, landbouw en Europa, geven hun visie op de rol die de regio's zouden moeten spelen in Europa.
De Europese Unie biedt kansen en mogelijkheden voor haar regio's om invloed uit te oefenen op het groeiende aandeel Europees beleid. Die moet Noord-Holland niet laten liggen. Gedeputeerde Bob Verburg ziet de Europese Conventie als een goede aanleiding om te discussiëren over de Toekomst van Europa en de rol van de regio's daarin.
De Europese Conventie wordt ook wel de 'denktank' voor de Toekomst van de Europese Unie genoemd. De Europese Conventie bestaat uit meer dan 100 personen (uit huidige én kandidaat-lidstaten van de EU): vertegenwoordigers uit nationale parlementen, het Europees Parlement, de Europese Commissie, nationale regeringen en maatschappelijke organisaties.
Waarom is de Europese Unie belangrijk voor Noord-Holland? Welke rol is hierbij voor de provincie Noord-Holland weggelegd? Op woensdag 5 februari a.s. zullen deze vragen centraal staan.
Voor deze conferentie zijn o.a. uitgenodigd: Noord-Hollandse gemeentebesturen, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, Noord-Hollandse 1e en 2e kamerleden en Europarlementariërs.
Vindt u dat u ook bij deze conferentie behoort te zijn, maar geen uitnodiging heeft ontvangen, neem dan contact op met Linda Hageman: tel. (023) 514 42 62 van de Provincie Noord-Holland
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
asd - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...