Voor de kerst naar de maan met Ina
Uitgegeven op 07-12-2009 om 08:45  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Volgende week bruist het in het Huis van de Wadden van bezigheden voor de kids. Komende dinsdag en woensdag heeft u als ouder vanaf 14:00 tot 17:00 uur alle tijd om in alle rust boodschappen te doen. Of om even helemaal niks te doen. De kids (vanaf 5 jaar) zijn dan vol overgave bezig en met veel plezier.

De jongens timmeren, zagen en hameren erop los want stel, je land met de Kerst op de maan en dan? Dan is het erg handig als je een goeie maanwagen zou hebben. Dus wordt er samen in Het Huis van de Wadden zon wagen in elkaar geknutseld maar wel met beleid en de nodige voorzichtigheid.

Intussen denken de meisjes na over hoe een Kerstengel eruit ziet. Groen, geel, gestreept of met glitters en spikkels? Zeg het maar. De formule is: eerst zelf bedenken en dan knippen, plakken, kleuren OF schilderen. En ding is zeker: in het Huis van de Wadden worden alleen maar echte engeltjes gemaakt. Ina Buisman helpt iedereen op weg. Hemels werk voor alle meiden vanaf 5 jaar.

3 Uur lang plezier plus een frisdrank en een versnapering kost 10,00 euro per kind. Bel Ina van Het Huis van de Wadden, Hofstraat 114, Den Oever 0227-511926 of 0622 508590.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oliehandel B. Zuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...