Kinderkerstfeest Westerland
Uitgegeven op 13-12-2009 om 04:29  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Het kinderkerstfeest in het Westerlander kerkje is altijd een blij en warm gebeuren. Daarom sloegen José Krabbendam, Annie v.d.Tuin, Regina du Pau, Regina Metselaar, Marjon Helder, Marjo v.d. Laan en Mijneke Buursink de handen inéén om dit jaar weer een dergelijk kinderkerstfeest te organiseren.

Ook de leerkrachten van de Dentele school dragen hun steentje bij door met de kinderen de kerstliedjes in te studeren. Bovendien maken de kinderen van de groepen 1 en 2 een kerstversiersel die tijdens het feest in de kerstboom worden opgehangen. Een paar oudere kinderen lezen het kerstverhaal voor en een groepje van 12 kinderen zal solo zingen. Gerard Hille zal op zijn accordeon de kerstliedjes begeleiden.

Ook de middenstand doet aan dit kerstfeest mee in de vorm van een donatie, want natuurlijk is er chocolademelk en een kerstkransje! Aan het eind van het feest krijgen de kinderen een aardigheidje mee. Het kinderkerstfeest vindt dus plaats in de Nicolaaskerk te Westerland op vrijdagavond, 18 december. Het begint om zeven uur. De kosteres Bregje van Heyst zal rond die tijd de kerkklok luiden! De kinderen van Westerland en De Haukes hebben op school de uitnodiging voor dit kerstfeest ontvangen. En ook al heet het een kinderkerstfeest: iedereen is van harte welkom!!!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Cees Lont (Vet) vierde in 2008 zijn 80ste verjaardag - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...