Goede doelen kerstfair in Hippolytushoef
Uitgegeven op 02-12-2009 om 18:22  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Rotary 'Wieringerland' organiseert 12 en 13 december een kerstfair waarvan de opbrengst voor een goed doel bestemd is. De kerstfair is zaterdag 12 en zondag 13 december geopend van 11.00 tot 18.00 uur en wordt gehouden in Woon-zorgcomplex Parkzicht te Hippolytushoef.Organisaties voor uiteenlopende doelen verkopen hun kerstartikelen aan het publiek. Hiermee wil de Rotary het goede doel in deze tijd van het jaar steunen. Dit jaargetijde zorgt ervoor, dat mensen toch wat meer rekening gaan houden met zijn of haar medemens. De Rotary organiseert om die reden een kerstfair waarbij allerlei artikelen, in een gezellige kerst ambiance, te koop worden aangeboden.

Arwin Kluft
Diverse artiesten zullen tevens hun medewerking verlenen. Een combo van blazers van Creona zal op zaterdag om 12.00 uur de fair openen. De accordeons van 'Het Allegaartje' maken het nog gezelliger om 14.00 uur. Tenor Arwin Kluft zingt om 16.00 uur belcanto van zijn onlangs uitgebrachte indrukwekkende Italiaanse album. Arwin was dit jaar ook te zien in de musical Tarzan. Zondag om 12.00 uur zingt het Oevers koor kerstliedjes. Gipsy Swing Orkest 'Trio Alexio' brengen aanstekelijke zigeunerjazz uit hun programma 'Tribute to Django Reinhardt' om 14.00 uur.

Roon Staal
Zanger en pianist Roon Staal, die onlangs nog een hoofdrol vertolkte in de mega productie 'Rembrandt', zingt prachtige christmas-carols en werk van zijn nieuwste cd. geproduceerd door Gilbert O'Sullivan om 16.00 uur. Op het grote in kerstsfeer gehulde plein proberen 25 kramen hun waar aan de man te brengen. De echte Kerstman zal acte de presence geven zo heeft hij laten weten. Op het terras wordt de inwendige mens versterkt met patisserie, amuses, kluunwein naar recept van Ir. Sipkema, weihnachtswurst en ambachtelijke erwtensoep. Buiten wordt men verrast met een barbecue en vleesspecialiteiten. Ook aan de kinderen wordt gedacht. De Cormeijhoeve stelt kleindieren beschikbaar in hun Kerst Kinder Knuffel Boerderij. Er is een kinder kerst workshop en een kinder-schminkstudio. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Parklaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...