GROTE STORING TREFT INTERNETVERKEER NEDERLAND
Uitgegeven op 07-01-2003 om 20:00  |  link  |  bewaar  |  print

Amsterdam - De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), het belangrijkste internetknooppunt van Nederland, is aan het eind van de ochtend getroffen door een storing.
Het Nederlandse internetverkeer heeft hinder ondervonden van de storing, zo bevestigt Arien Vijn van de AMS-IX. "Om half twaalf kregen we een probleem met één van onze switches. Het heeft vervolgens enige tijd geduurd voor we doorhadden wat er aan de hand was."

De bij de AMS-IX aangesloten providers hebben allemaal hinder ondervonden van de storing. "Het ligt wel aan de verschillende providers hoeveel last ze ervan hebben gehad, maar overal zal wat meer vertraging zijn geweest. Het was een storing in de categorie groot en vervelend."

Rond drie uur waren de problemen verholpen. "We hebben de switch uiteindelijk ge-reboot", aldus Vijn. "Het is daardoor niet duidelijk of we kunnen achterhalen wat het probleem was. Het is hetzelfde als met het rebooten van een pc. Dan weet je vaak ook niet wat er mis is gegaan."

De AMS-IX is een van de grootste internetknooppunten ter wereld. Er bestaat nergens ter wereld een exchange met meer aangesloten partijen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
R.K. Kerk in Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...