De Flora Herfstfair
Uitgegeven op 28-10-2009 om 19:14  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Voor de 3e maal op rij wordt de gezellige herfstfair van de Flora georganiseerd. Deze zal plaatsvinden in en om de boerderij/schapenstal van Jan en Lien Bakker.

U kunt er van alles vinden voor in uw huis en tuin, leuke cadeauís en ideeŽn voor de komende feestdagen. Aan de liefhebbers van diverse lekkernijen waaronder bonbons, ouderwetse snoepjes, vis etc is ook gedacht. Voor de kinderen is er een springkussen opgesteld waar ze zich gratis op uit kunnen leven.

Diverse koopwaar is niet het hele weekend te koop, omdat sommige ondernemers alleen zaterdag aanwezig zijn en andere alleen zondags aanwezig zijn. Er zijn dus twee verschillende markten tijdens dit weekend. Mocht U willen genieten van koffie met diverse soorten zelfgemaakt gebak, warme tuut, gluhwein, snert, broodje worst of gewoon een pilsje of frisje dan moet U in onze blauw wit gestreepte tent zijn. In deze tent zullen er nog ouderwetse prijzen worden gerekend. Wilt U dit alles bekijken en beleven dan bent U van harte welkom op de sfeerverlichte boerderij van de fam. Bakker. U kunt deze boerderij vinden op Gesterweg 30 in Den Oever.

Op zaterdag 31 Oktober bent U welkom vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur.
Op zondag 1 November bent U welkom vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur.
De entree bedragt Ä 1,- per persoon, vanaf 12 jaar.

Parkeren kunt u gratis op het aan de weg gelegen weiland na de rotonde.
Let hiervoor op de borden met de P
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...