Vijf instructeurs geslaagd bij Hippo Gym
Uitgegeven op 13-10-2009 om 06:33  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vorige week hebben vijf instructeurs van Hippo Gym hun certificaat ontvangen voor het geven van diverse groepslessen van Club Joy. Hiervoor hebben ze all vijf een DVD opname gemaakt en opgestuurd ter beoordeling naar Club Joy.

Er wordt onder meer gelet op de manier van les geven,techniek, uitstraling en enthousiasme. Een cursus van 2 zaterdagen is daar aan vooraf gegaan en heel veel oefenen.

Monique Engel is geslaagd voor Club Swing, dit is een les waarin verschillende dansstijlen elkaar afwisselen. Door “swingend” bezig te zijn, werk je ongemerkt aan conditieverbetering. Deze les wordt gegeven op maandagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur voor kinderen en van 19.45 uur tot 20.45 uur voor volwassenen.

Theda Wiebrands is geslaagd voor Club Battle, dit is een les met bewegingen vanuit de oosterse vechtsporten. Denk aan karate, kung fu en t’ai chi,en dat op zeer motiverende muziek. Deze les wordt gegeven op donderdagavond van 20.00uur tot 21.00 uur.

Anita Roozendaal is geslaagd voor Club Vitaal, dit is een totale work-out. Er wordt gewerkt aan kracht,balans,conditie en lenigheid van het hele lichaam. Deze les wordt gegeven op maandagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Rene Duin en Erik Lont zijn geslaagd voor Club Cycle, een indoorfiets programma. Dit zijn lessen die beter bekend zijn onder de naam spinning. Een lesuur lang werken aan de conditie en een hoge vetverbranding. Deze lessen worden op bijna alle dagen gegeven in de sportschool op diverse tijden.

Heeft u zin om met 1 van deze lessen mee te doen informeer dan eens bij Hippo Gym via telefoonnummer (0227)593562, kijk op www.hippogym.nl of kom eens langs Belterlaan 22.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Au! - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...