Komend weekend 7e Wieringer biljartkampioenschap
Uitgegeven op 11-10-2009 om 19:59  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN – De Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.) organiseert komend weekeinde het zevende Wieringer biljartkampioenschap. In Dorpshuis Hippolytushoef binden 40 biljarters van tien Wieringer verenigingen de strijd aan in de spelsoort libre. Piet Dijkstra uit Hippolytushoef verdedigt zijn titel en de door het dorpshuis beschikbaar gestelde wisselbokaal, die hij ook al in 2005 won.

Voorzitter van de D.A.S. Ton Staats verricht vrijdagavond om zeven uur de officiële opening. Daarna is de afstoot van het toernooi onder het toeziend oog van de wedstrijdleiders. De eerste en volgende ronden worden vrijdagavond, zaterdag vanaf 9.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur afgewerkt. Zondagmiddag trachten de besten zich via de kwart en halve finales te plaatsen voor de finale, die later in de middag op het programma staat. De winnaar van de finale mag zich een jaar lang Wieringer biljartkampioen noemen.

Biljartliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje een kijkje te nemen. De toegang in Dorpshuis Hippolytushoef aan de Kerkhofsteeg is vrij.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Werkhaven 1928 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...