Bob Color in De Harmonie
Uitgegeven op 09-10-2009 om 06:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Harmonie presenteert a.s. zaterdag 10 oktober: "Bob Color". Welke serieuze poplegende durft er nou met een 'orkestband' het veeleisende nederlandse publiek aan. Bob Color durft alles. Na 16 jaar met zijn eigen band door Europa gereisd te hebben gaat hij nu als "1-mans-circus" de wereld rond.Hij heeft verschillende programma's, maar meestal in hij de 'Human Jukebox'. Iedereen krijgt een 'menu-lijst' met daarop 200 titels van liedjes en een stapeltje stembiljetten. Hij laat het publiek de keuzes maken. Van rustige, minder bekende liedjes tot wilde feestnummers. Een mix van pop, soul, rock, funk, ska, blues en reggae... Ook bekende hits, maar nooit plat. Geen 'I Will Survive', geen Abba of andere uitgekauwde doorsnee.

Het merendeel van de songs is 70-er en 80-er jaren, maar ook Jump-jive, Rock-a-billy en oude Soul komen voorbij. En van later datum zijn er Ska (Madness, Specials, Desmond Dekker) en 80-er jaren New-wave (Blondie, Ian Dury, Talking Heads). Maar ook Greenday, Nickelback en Red Hot Chilly Peppers staan op de lijst… En als men wil dansen zitten er ook nog 20 recente nummers in Bob's hoofd: van o.a. Outkast, Maroon 5, Uncle Cracker en Black Eyed Peas tot Chemical Brothers en Fatboy Slim.

Maar alles hangt af van de plek, het tijdstip, de sfeer, de stemming van het publiek… en de grillen van Bob. Met afstandsbediening in de hand gaat ie net zo makkelijk op stap met Nancy Sinatra of Ray Charles. Of hij grooved er op los met zwetende funk van oa. Isley Brothers, Undisputed Truth, Average White, Aretha Franklin, Staple Singers en Curtis Mayfield. Kortom er niks wat deze Bob Color
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Werkzaamheden Klein aan Koningstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...