Wouter Keppel, niet meer weg te denken op Wieringen
Uitgegeven op 07-10-2009 om 17:19  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Timmer- en onderhoudsbedrijf Wouter Keppel uit Hippolytushoef heeft zijn plek verdiend in de bouwwereld.


Na het zien van dit mooie grote reclamebord langs de N99, besloot onze verslaggever even een kijkje bij de nieuwbouw van de familie Slijkerman aan de Hollebalg.


Een flink stuk komt er aan het huis van de familie Slijkerman. Bouwbedrijf Keppel draait er de hand niet voor om. Verbouwingen, erkers, serres, aanbouw, isolatie, noem het maar op en de klus kan geklaard worden.Ondanks het druilerige weer waren de bouwvakkers opgewekt aan het werk. Wouter werkt inmiddels door de toegenomen vraag niet meer alleen. Wiron-speler Johan Tijsen is o.a. werkzaam bij dit jonge bedrijf uit Hippolytushoef. Er werd dan ook nog even over de wedstrijd van Wiron in 't Veld gesproken. Onze fotograaf vroeg of Wiron de bestuurskamer in het geel wil behangen. Gezonde rivaliteit, dat vonden ook de andere aanwezigen die al vooruit kijken naar de wedstrijd van 18 oktober. Dat Wouter het voetballen ook steunt blijkt uit de aanwezigheid van diverse reclameborden langs de velden. Uiteraard adverteert Wouter Keppel ook op Wieringernieuws. Vooral veel nieuwe inwoners komen via deze site in aanraking met bedrijven op Wieringen. Wilt u meer weten over dit bedrijf klik dan op de logo's van Wouter Keppel op deze website.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...