Nieuwsbrief ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 02-10-2009 om 16:49  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Als u dat wenst, kunt u de wekelijkse nieuwsbrief van de ZeeVerse Vismarkt ontvangen. Hieronder is de nieuwsbrief voor aankomende zaterdag geplaatst.

Nieuwsbrief van vrijdag 2 oktober 2009
Beste Visliefhebber,

En dan is het zomaar weer oktober! De herfst is echt begonnen en dat is helaas buiten wel te merken de afgelopen week. De vissers hebben er gelukkig geen last van gehad, ze hebben de visweek vol gemaakt.

De palingvissers hebben ook geen last van het weer gehad, maar des te meer van de regelgeving. Dit jaar mogen ze in de maanden oktober en november niet meer vissen op paling. Een hard gelag voor een van de oudste visserij van ons land. Morgen zijn de gebroeders Kay dan ook voor het laatst dit jaar op de markt met wilde, gerookte paling.

Dan over naar een heel ander, maar niet minder mooi natuurproduct, honing. Want dat is morgen ook te verkrijgen op de ZeeVerse Vismarkt. Imkerij van Randen uit Westzaan komt morgen met een groot assortiment honing en aanverwante artikelen. Wilt u weten waar het assortiment uit bestaat, neem dan even een kijkje op www.imkerijvanranden.nl

Zo langzamerhand groeit de ZeeVerse Vismarkt uit naar een kleine, boerenmarkt waar men terecht kan voor allerlei natuurlijke, biologische, smaakvolle en kwalitatief zeer goede producten. Zo hebben we Hero met de verse aardappelen, groente en fruit, Ria Spil met overheerlijke boerenkaas, Joost en Sandra met kwaliteitswijn uit Itali, Arnoud met delicatessen uit Bretagne, Peter Timmerman met hertenvlees en nu dus de honing!

Een zeer positieve ontwikkeling, die zeker nog verder uitgebreid kan worden. Dus onze vraag aan u is, wat mist u nog op de ZeeVerse Vismarkt? Wie of wat voor product ziet u graag bij elke zaterdag in de visafslag? Laat u het ons even weten? Dan gaan wij ons best doen om dat voor elkaar te krijgen!!

Dan weer naar de dag van morgen. Door de vissers is mooie Tong met veel vlees op de graat aangevoerd. Morgen is die voordelig geprijsd, 1 kilo Tong kl/m voor 15,00 !!

Ook de schar is morgen weer voordelig geprijsd, 5 kilo schar voor slechts 6,00

Daarnaast is er morgen: Tarbot, Heilbot, Kabeljauw, Harder, Makreel, Zeebaars, Zeeduivel, Heek, Leng, Rog, Mul, Wijting, Schelvis, Tongschar, Schol, Rode Poon, Lange Schar, Krabbenpoten, Langoustines, Pijlinktvis, Sardines, Garnalen, Zeekraal, Lamsoor, Mosselen, Oesters, Noordzeekreeft en Kokkels.

Een fijn weekend!!

Hartelijke Groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,
Esmeralda Loos-Dekker,ZeeVerse Vismarkt Wieringen


Tel 0227 512510 Fax 0227-512515 Mob 06-12995486 www.versevis.nl
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
't  Hoekje - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...