Straatvoetbaltoernooi in Schagen
Uitgegeven op 07-10-2009 om 20:23  |  link  |  bewaar  |  print

SCHAGEN - Op vrijdag 23 oktober 2009 organiseren Sportservice Schagen en Masters of the Game in de Groeneweghal in Schagen een straatvoetbaltoernooi voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar (jongens en meisjes). Het toernooi is een voorronde van een landelijke competitie waar de deelnemers strijden om de titel Master of the Game 2009.

De deelnemers aan het toernooi spelen als team twee tegen twee in een straatvoetbalring. Het team dat in drie minuten de meest goals maakt, gaat door naar de volgende ronde. Alle deelnemers krijgen als bewijs van hun deelname een unieke Master of the Game souvenir mee. Het winnende team in iedere leeftijdcategorie gaat door naar de landelijke finale die plaats vindt later dit jaar.

Het is voor deelnemers en toeschouwers een leuk evenement waar van alles is te beleven. Tussen de spannende twee tegen twee voetbalpartijen in geeft de bekende straatvoetballer Edward van Gils een demonstratie. Verder is er een Meet & Greet met de Masters Nordin Wooter en Kiki Musampa. De dj zorgt voor passende beats.

Schrijf je nu in!

Kinderen kunnen zich als team inschrijven in twee leeftijdsgroepen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Inschrijven via www.motg.nl/inschrijven.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Golf Automaat
€ 13.990,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jaap Holst - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...