Sportservice Schagen houdt een thema-avond voor sportverenigingen
Uitgegeven op 03-10-2009 om 05:57  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - ďEen praktische kijk op financiŽnĒ Elke vereniging heeft te maken met financiŽle zaken, bijvoorbeeld met de regels die gelden bij het toekennen van vergoedingen en arbeidsovereenkomsten. Ook sponsoring is een belangrijk punt voor het financieel beleid van een vereniging. Sportservice Schagen en Sportservice Den Helder organiseren op maandag 12 oktober 2009 een thema-avond over deze onderwerpen.

Het is een avond met praktijkgerichte presentaties die u niet mag missen! Er is daarnaast voldoende ruimte om vragen te stellen.

Voor de pauze is er een presentatie over Arbeidsaangelegenheden in de sport. Gekwalificeerd technisch kader is een groot bezit voor iedere sportorganisatie. Het werven en behouden van goede trainers/coaches of gemotiveerde vrijwilligers wordt positief beÔnvloed als de omstandigheden waaronder zij hun werk verrichten optimaal zijn. Het op de juiste wijze toekennen van een onkostenvergoeding of het zorgvuldig uitvoeren van de arbeidsovereenkomst draagt bij aan het professionele imago van uw organisatie. Een sportorganisatie waarvoor men graag werkzaam is! U wilt echter niet de kopzorgen die mogelijk met deze voorzieningen samenhangen. Tijdens deze interactieve bijeenkomst krijgt u praktische tips en adviezen over goed werkgeverschap in de sport waarmee u per direct uw voordeel kunt doen. Twee ervaren juristen van Sportservice Noord-Holland maken u wegwijs in de wirwar van regels.

Na de pauze volgt een presentatie over Sponsoring in de praktijk. Het verhaal over sponsoring is vaak wat algemeen. Uitstraling van de vereniging, een goed aanbod aan een sponsor en overeenkomen wat de sponsor en de vereniging elkaar kunnen bieden horen daar bij. Maar dat brengt nog lang niet altijd ook werkelijk sponsors voor de vereniging. Hoe doe je dat dan wel? In deze presentatie zal aan de hand van een aantal voorbeelden een praktische uitwerking gegeven worden van de aanpak van sponsoring.

De avond is in Hotel Igesz op de Markt in Schagen. De zaal is vanaf 19.00 uur open voor een kopje koffie, waarna de avond om 19.30 uur start en tot ongeveer 22.00 uur duurt. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Mensen die aanwezig willen zijn wordt gevraagd zich even aan te melden. Dit kan door een email te sturen met naam en vereniging naar evandeveen@sportservicenoordholland.nl. Uiterste inschrijfdatum is 5 oktober 2009.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, Katinka Wiltenburg, 0224-214774. Deze informatie is ook te vinden op www.sportserviceschagen.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins voor oosterlanderschool - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...