Familieberichten op Wieringernieuws
Uitgegeven op 02-10-2009 om 05:33  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN – Binnenkort start deze website met een nieuwe servicerubriek: “Wieringernieuws Familieberichten”. In deze nieuwe rubriek kunt u al uw familieberichten plaatsen zoals geboortes, jubilea en overlijden. “Wieringernieuws Familieberichten” biedt u de mogelijkheid een groot publiek te bereiken op een snelle en eenvoudige manier, iets dat de ‘traditionele media’ niet altijd mogelijk is. De geboorte van uw kind kan binnen enkele uren bekend zijn voor heel Wieringen. Sterker nog: voor de hele wereld!

Geboortes en huwelijksaankondigingen
“Wieringernieuws Familieberichten” is opgebouwd uit twee delen. Aan de ene kant komen de “vrolijke” berichten zoals geboortes en huwelijksaankondigingen, feliciteren met behaalde jubilea en/of diploma’s. Om het compleet te maken kan hierbij altijd een foto worden geplaatst.

Rouwberichten
Het andere gedeelte van “Wieringernieuws Familieberichten” wordt gereserveerd voor rouwberichten. Hierbij kan een rouwkaart in zijn geheel op de site worden weergeven, met de mogelijkheid een condoleanceregister toe te voegen. U kunt er desgewenst een kleurenfoto en/of een “in memoriam” bij plaatsen. Voor het verzorgen van de rouwberichten heeft de redactie contact met uitvaartvereniging De Laatste Eer en Mereboer Uitvaartzorg.

Het voordeel van deze berichtgeving via Wieringernieuws is dat u op een snelle en gemakkelijke manier de berichtgeving wereldkundig kunt bekend maken. Een bericht verwijderen kan met hetzelfde gemak op het moment dat u dat wenst. Een brief is persoonlijk en direct, een advertentie in een dag- of weekblad heeft een zeer beperkt bereik.

Voor meer informatie over de familieberichten kunt u terecht bij de redactie. De eerste 5 familieberichten van de rubriek worden als introductiestunt kosteloos geplaatst! Dus, iemand te feliciteren? Iemand jarig? Zoon of dochter gekregen? Laat het ons weten.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Onderneming Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...