Ingezonden brief: Roerige tijden bij Beter Wonen, je zult er maar werken!
Uitgegeven op 30-01-2009 om 10:19  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De redactie van Wieringernieuws ontving onderstaande brief van het personeel van Beter Wonen.

Als personeel van Beter Wonen hebben we de berichtgeving de afgelopen maanden met enige afstand gevolgd. Helaas hebben we moeten zien dat er regelmatig halve en zelfs ook hele onwaarheden werden geschreven. Hoe ga je hier als personeel nu mee om? Laten we dit zeggen: het houdt ons zeker wel bezig. Vanzelfsprekend heeft deze onjuiste berichtgeving ook zijn invloed op ons en de dagelijkse werkzaamheden. Er gaat namelijk ontzettend veel negatieve energie in zitten.

Ondanks alle commotie vinden wij dat we het afgelopen jaar toch constructief hebben gewerkt onder het huidige bestuur. Dat vinden wij niet alleen zelf, maar ook vanuit andere organisaties en instanties bereiken ons berichten dat Beter Wonen het afgelopen jaar juist met stappen vooruit is gegaan. We staan open voor andere meningen, we willen samenwerken, we willen onze dienstverlening verbeteren en we willen resultaatgericht werken. Het personeel van Beter Wonen is unaniem van mening dat de vereniging gebaat is bij een daadkrachtig bestuur en Raad van Toezicht die de huidige koers voortzet en het roerige verleden achter zich laat. Geheel nieuwe bestuurders en toezichthouders, niet belast met het verleden, die de mouwen opstropen en de uitdagingen waar Beter Wonen voor staat samen met ons voortvarend oppakt.

3 februari is voor u als lid en ook voor ons als personeel een zeer belangrijke dag. Wij hopen dat velen van u gebruik zal maken van het stemrecht om nieuwe leden van bestuur en Raad van Toezicht te benoemen. Rust binnen de vereniging is in ieders belang zodat de zeilen kunnen worden bijgezet en het vizier op de toekomst kan worden gericht, zonder al te veel terug te kijken op het verleden.

Namens het voltallige personeel van Beter Wonen.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Den Oever, Hoftraat begin Zeestraat - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...