Max 80, de feesten en evenementen komen er aan
Uitgegeven op 31-01-2009 om 06:06  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Max wordt tachtig, en dat zullen wij weten. Er worden voor deze bekende Wieringer tal van evenementen georganiseerd. En daarvan is in Edam.

Jazzclub Mahogany Hall, Strandbadrestaurant, Zeevangszeedijk 7a in Edam, ziet u zondagmiddag 8 februari 2009 graag bij de opening van de tentoonstelling MAX 80. Aanleiding voor de tentoonstelling is de 80tigste verjaardag van diversionist Max Teeuwisse. Getoond worden fotos gemaakt op en rond het roemruchte jazz- en scharrelpodium van Max in Den Oever. Opening tentoonstelling om 15.30 uur door Hennie van de Louw, kunstschrijver. Max is aanwezig.


Max, hier met de beste jazz-drummer van Nederland; John Engels. Of is het John Engels, met Nederlands bekendste diversionist en zanger Max?

Zijn muzikale vrienden John Engels - drums, Bob Rigter - tenorsax, Frans Ronday - bas en Mike del Ferro - piano, staan garant voor een swingende middag. Muzikanten die zin hebben om mee te spelen, zijn van harte welkom. Om alvast in de stemming te komen: ga naar YouTube en geniet van diverse optredens bij Max. De tentoonstelling is te zien tot en met 28 maart 2009 en is in principe alleen toegankelijk tijdens concertavonden, zie ook: www.mahoganyhall.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Waterspektakel op de Kermis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...