Nelon Racing gaat op voor een nieuw seizoen
Uitgegeven op 30-01-2009 om 05:10  |  link  |  bewaar  |  print

STROE - Nelon Racing heeft elk jaar voor de start van het seizoen een team presentatie, welke dit jaar op zaterdag 14 maart a.s. zal plaatsvinden in Café De Harmonie in Hippolytushoef. De motor en motorhome worden elk jaar aangepast aan de kleurstelling van de sponsors en zal dit jaar ook geheel vernieuwd zijn.

In samenwerking met de hulp van sponsors zal op deze dag een ondernemersbeurs aan de presentatie gekoppeld worden met het idee dat verschillende regionale ondernemers kunnen laten zien wat ze in huis hebben. De ondernemersbeurs wordt gehouden op zaterdag 14 maart 2009 in de Harmonie te Hippolytushoef, de beurs is van 12.00 tot 20.00 uur. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur zal de officiële presentatie zijn van Nelon Racing, gepresenteerd door Bert Boontjes en Dennis den Hollander van ZuiderzeeFM. De dag zal vanaf 21.00 uur worden afgesloten met een groot feest in het voorcafé met medewerking van de band Dynastie en diverse andere artiesten.


Nels Lont in actie op de NSR'08.
Informatie:
Lijkt het u iets om uw bedrijf te presenteren op deze ondernemersbeurs? Vraag naar de voorwaarden via de website www.nelonracing.nl of telefoonnummer: 06-53 41 69 33.


Wieringernieuws en Fotografie Henk-Jan Wittink zijn ook vertegenwoordigd op de beurs. U kunt daar in de voor deze gelegenheid ingerichte fotostudio een mooie portretfoto laten maken.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tiemen van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...