Op verhaal komen in de MichaŽlskerk; De Steenhouwer
Uitgegeven op 15-01-2009 om 05:35  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Op zondag 18 januari 2009 pakt het Oecumenisch Centrum MichaŽlskerk weer uit met de eerste 'Op verhaal komen' van 2009. Deze keer is de het de beurt aan meester verteller Henk Bovenkerk.

foto mike muller
Mooie zonsondergang, gefotografeerd door Mike Muller. Mike heeft ook mooie verslagen van de reis naar Polen geschreven. Deze kunt u lezen als u hier klikt.

De Polengangers uit een eerdere editie, bron www.sckw.nl

Henk verteld een oosters verhaal over de kunst hoe je zegeningen te tellen.
De steenhouwer heeft een zwaar leven: hij moet in de bergen wegen en paden uithakken onder de hete zon. Op een dag wordt hem dat teveel en luidkeels beklaagt hij zich over zijn lot. De berggeest hoort die klacht en geeft hem een nieuw leven als koning. Maar of het koningschap nou zo leuk is...? De Muzikale omlijsting wordt verzorgd door: Paul Sanders - tenor en Kees Klein - orgel en clavecimbel.
Op verhaal komen is iedere derde zondag om 17.00 uur van de maanden oktober tot en met maart. Vanaf 16.30 uur is de kerk open en is er gratis koffie en thee. De aanvangstijd is 17.00 uur. Iedereen is welkom om in een sfeer van rust en bezinning naar een meester-verteller en musici te luisteren. De toegang is Ä 4,50
Omdat de toeloop naar de verhalenmiddagen groot is, wordt geadviseerd op tijd aanwezig te zijn. De auto kan geparkeerd worden op het parkeerterrein aan de Keizerspoeldijk. Er zijn 2 invalidenparkeerplaatsen op het pleintje bij de kerk, wij verzoeken u deze, en ook het pleintje zo vrij mogelijk te houden, mits u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart.
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Van Ewijksluis - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...