Wiron en Flevo delen de punten
Uitgegeven op 12-10-2008 om 17:16  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - In een slechte wedstrijd van beide partijen, hebben Wiron en Flevo met een 0-0 eindstand de punten gedeeld. Als de twee ballen op de paal van het Wiron doel de hoogtepunten waren, is alles wel gezegd.

Dat is niet helemaal waar, in de tweede helft miste Wiron zeker drie kansen, terwijl in het Wiron doel Dennis Veldhuis vandaag goed werk verrichtte voor de thuisclub. De bezoekers begonnen wat terughoudend aan de wedstrijd. Bij Wiron kwam het spel niet op gang. Er werden teveel ballen verkeerd behandeld. Gaandeweg de wedstrijd hoorde men dan ook regelmatig een echte Wieringer vloek. De bezoekers vonden dat zij te vaak onterecht door de grensrechter werden behandeld. Dit was gedeeltelijk waar. De scheidsrechter kon het snel op en neer gaande spel niet altijd even ras bijbenen. Na de rust moest de scheidsrechter even behandeld worden door de verzorger van Wiron, nadat de beste man een misstap had begaan (fysiek wel te verstaan). Er waren trouwens veel dode spelmomenten, de verzorgers maakten vandaag kilometers. In de tweede helft waren er drie kansen voor Wiron. Richard Hegeman kwam vrij voor de keeper, zijn schot ging net naast. De kansen ontstonden toen beide ploegen meer risico gingen nemen om een treffer te plaatsen. Sebas de Jong en Jorrit Bakker kregen ook nog een paar "kansen". Sebas was ingevallen voor Roy Kort, Roy verliet het veld en was zichtbaar ontevreden over het spel. Wiron miste vandaag Van Eekelen en Buiten, het is voor de Oeversen te hopen dat zij er snel weer bij zijn. De ingevallen jonge spelers missen fysiek nog net een stukje power. Nee, het was niet de beste wedstrijd van Wiron.

de nul één zit er bijna in, de paal is de redder.
vliegende keep!! Dennis verzette veel nuttig werk.
Robin begint zich thuis te voelen in Den Oever, de Oeversen moeten hem nog weten te vinden.