Bereik het strand met reachthebeach.nl
Uitgegeven op 28-07-2008 om 09:02  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Eindelijk mooi weer! En dat betekent gezellig naar het Noord-Hollandse strand. Via www.reachthebeach.nl kunnen strandgangers snel zien wat de verwachte drukte is, welke evenementen er plaatsvinden en welke alternatieven er zijn voor de auto.

Het strand van CallantsoogOp mooie zomerse dagen is de Noord-Hollandse kust een grote publiekstrekker. De provincie, betrokken gemeenten en PWN doen er alles aan om de kust zo goed mogelijk bereikbaar te maken voor iedereen die op mooie dagen naar het strand wil. Zij informeren via o.a. www.reachthebeach.nl de strandbezoekers over de extra maatregelen die getroffen worden: denk hierbij aan verkeersmaatregelen en extra parkeer- en vervoersmogelijkheden om het strand beter te bereiken.

Campagne Reach the Beach
De campagne Reach the Beach is erop gericht bezoekers van de Noord-Hollandse kust te informeren hoe ze snel op het strand kunnen komen. Op de site staat o.a. informatie over vervoermiddelen, routes en verwachte reistijden, maar ook informatie over evenementen, de weersverwachtingen en allerlei andere wetenswaardigheden voor een bezoek aan een van de Noord-Hollandse kustplaatsen. Van Zandvoort tot en met Callantsoog.

De maatregelen
De maatregelen worden getroffen in het kader van het provinciale programma Bereikbaarheid Kust. Het gaat dan bijvoorbeeld om inzet van verkeersregelaars op cruciale punten, om zo te zorgen voor een betere doorstroming van het verkeer en efficiŽnter parkeren. Ook zijn extra parkeerterreinen geopend en bestaande verbeterd. Voor de fietsende strandgast zijn bij verschillende strandopgangen de fietsparkeermogelijkheden flink uitgebreid.

Voor een overzicht van alle maatregelen surf naar www.reachthebeach.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Eieren gooien - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...