Wiron besluit mooi seizoen met een groots Veteranentoernooi
Uitgegeven op 30-05-2008 om 07:30  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 1 juni wordt het seizoen bij Wiron afgesloten met een groots veteranentoernooi. Op dit toernooi wordt al jaren gestreden om de Ruurd Jorna wisselbokaal, genoemd naar de legendarische voetballer die altijd alle wedstrijden van Wiron bezocht en ook veel vrijwilligerswerk deed bij de vereniging.

Zijn bekende kreet " Lijnen !!" is altijd bijgebleven. De familie Jorna sponsort dan ook al jaren de prijzen bij dit toernooi. Ook zal er weer een grote verloting zijn waarvan alle prijzen zijn geschonken door de middenstand. Er is eigenlijk voor iedereen wel een prijs.

Een vis-bakkersploeg zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om de visjes te bakken die gratis worden verstrekt onder de aanwezigen, Wiron is de Wieringer vissersvloot zeer dankbaar dat zij dit elk jaar weer aanbieden.

Kortom gezelligheid is gegarandeerd mede door de live muziek en wie weet, enkele gastartiesten! De eerste wedstrijden beginnen om 10 uur.

Dit toernooi is dus de laatste aktiviteit van Wiron van dit seizoen waarbij tevreden achterom kan worden gekeken. Een verjongend Wiron 1 deed volop mee in de competitie en Wiron 2 werd glorieus kampioen in een spannende laatste wedstrijd.
Van de jeugd was A1 de blikvanger en liep op het laatste moment het kampioenschap mis maar desondanks was het prachtig om de talenten te zien schitteren.
Ook bij de jongere jeugd was het feest. E2 werd kampioen dus met de toekomst van de vereniging zit het wel goed.

De trainingen zijn nu afgelopen, de senioren beginnen op dinsdag 29 juli weer met trainen, de jeugd begint na de vakantie weer als de scholen zijn begonnen.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
In het stof bijten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...