Nieuw jaar, nieuwe acties bij Brasserie Restaurant 99
Uitgegeven op 28-03-2007 om 11:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Brasserie Restaurant 99 is inmiddels alweer een jaar gevestigd in het pand aan de N99. Een inspirerend jaar met enthousiaste reacties van de gasten. Voor het komende jaar staat er weer voldoende op stapel...

De derde menukaart is inmiddels uitgebracht met vele herkenbare gerechten met een negenennegentiger tintje. Maar ook diverse activiteiten worden georganiseerd. Op vrijdag 20 april as. wordt een Bridge Drive Culinair georganiseerd. Dit in samenwerking met Euro Bridge Travel. Een avond met 4 ronden bridge en tussendoor genieten van een heerlijk 4-gangen menu. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brasserie Restaurant 99 of kijken op de website: www.brasserierestaurant99.nl. Maar ook de Culinaire Workshop visfileren en bereiden vindt nog steeds plaats op de maandagen. Aanmelden hiervoor kan nog steeds, de juiste vistijd is weer aangebroken. Tijdens de Paasdagen wordt bij Brasserie Restaurant 99 ook weer aan de inwendige mens gedacht. Een verrassend 4-gangen menu is samengesteld. De overige feestelijke dagen op Wieringen worden natuurlijk ook niet vergeten. Hou de krant of de website in de gaten.

Verder heeft er een verandering in de indeling van het restaurant plaats gevonden. Er is nu een rookvrije zone ingesteld om zo alvast tegemoet te komen aan de wensen van de regering. De reacties van de gasten zijn positief, vooral gasten die niet tegen rook kunnen hebben nu een plek in de regio om naar toe te gaan.
(advertentie)
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vlaggetjesdag 1961, de vloot vaart uit - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...