"Paaszeehengelwedstrijd"
Uitgegeven op 19-03-2007 om 14:19  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN – Hengelsportvereniging Wieringen organiseert op tweede paasdag, 9 april, haar jaarlijkse paaszeehengelwedstrijd vanaf de Rinkseweeldijk achter Stroe. Deelname staat open voor individuele hengelaars en korpsen.

Hengelsportvereniging Wieringen staat al jaren garant voor een gezellige paaswedstrijd met veel deelnemers. De wedstrijd wordt gevist in drie vakken. Het gebruik van aas is vrij, alleen zachte krab is niet toegestaan. Voor ieder vak is een prijs van € 150,= in contanten beschikbaar. Voorts is de prijzentafel gevuld met luxe, huishoudelijke artikelen en hengelsportmaterialen. Er zijn extra bekers voor de eerste dame en de beste jeugdvisser.

De aanvang van de wedstrijd aan de Rinkseweeldijk is afhankelijk van tij en wind. Deelnemers moeten in ieder geval vroeg uit de veren, want tussen 6.30 en 7.45 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt in hotelcafé De Harmonie aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Daar staat een mand met gekookte paaseieren klaar, zodat de deelnemers niet met een lege maag naar de kust hoeven. Na afloop van de ongeveer vier uur durende wedstrijd is de prijsuitreiking en een verloting. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,= per persoon. Korpsen van vijf personen betalen € 10,= extra. Voor aanmeldingen en inlichtingen kunnen belangstellenden de volgende telefoonnummers bellen: 0227-592429 of 0227-511385. Informatie over deze en andere wedstrijden van Hengelsportvereniging Wieringen is ook te vinden op de website www.hsvwieringen.nl.

Op de woensdag na Pasen, 11 april, pakt de Hengelsportvereniging tijdens haar maandelijkse bingoavond ten bate van de kas uit met extra prijzen. De hoofdprijs van deze mega bingo is een nieuwe wasmachine (schoon aan de haak!). Ook zijn er veel prijzen in natura, zoals rollades en vleesschotels. Wie liever contanten heeft maakt kans op vier keer 25 euro. De bingo is in hotelcafé De Harmonie en begint om 20.00 uur. De zaal gaat een half uur eerder open.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Grote haven Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...