Biljartclub Hippo verslaat De Skrale Ballen
Uitgegeven op 20-01-2007 om 17:43  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op donderdag 18 januari kwam biljartvereniging De Skrale Ballen uit Westerland bij biljartclub Hippo op bezoek voor hun return wedstrijd. De eerste wedstrijd die werd gehouden op 17 november 2006 in Westerland, werd gewonnen door B.C.H. met 22-18.

Het was de skrale ballen er dan ook alles aan gelegen om hun achterstand weg te werken en eventueel om te zetten naar winst. Om half acht werd er begonnen met de wedstrijden en het bleek dat de skrale ballen in goede vorm waren maar net niet goed genoeg; B.C.H. stond met de pauze voor met 19-14.

Na de pauze ging het niet anders, B.C.H. vergrootte alleen maar hun voorsprong, zodat de eindstand van de wedstrijd op deze avond kwam op 41 punten voor B.C.H., en 22 punten voor de skrale ballen.

De totaal score van de twee avonden zijn: 63 punten voor B.C.H. en 40 punten voor de skrale ballen uit Westerland.

De wisselbeker waar om gestreden werd, blijft dus voor een jaar in het bezit van B.C.H. en krijgt een mooi plekje in het clubgebouw. Al met al kunnen beide clubs terug kijken op twee zeer geslaagde, gezellige en sportieve avonden, die zeker jaarlijks voor herhaling vatbaar zijn.
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lachen, maar niet voor iedereen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...