Tweede-Kamerfractie SP bezoekt Beter Wonen in Hippolytushoef
Uitgegeven op 07-01-2007 om 18:57  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Paulus Jansen, woordvoerder volkshuisvesting van de SP Tweede-Kamerfractie, zal op maandag 8 januari op bezoek gaan bij woningbouwvereniging Beter Wonen in Hippolytushoef. Hij wordt vergezeld door Bert Putters van de SP-statenfractie Noord-Holland.

Beter Wonen is een van de weinige woningcorporaties die de vereniging als rechtsvorm hebben. De SP is groot voorstander van de verenigingsvorm, omdat hiermee de democratische controle door de huurders het best gewaarborgd is. Ook blijken kleine en middelgrote corporaties het best gewaardeerd te worden door hun huurders.

Tijdens het werkbezoek (van 10.00-16.00 uur) zullen een aantal complexen van de corporatie bezocht worden: Seringenlaan (jongerenwoningen), De Batum (seniorencomplex), Kapellehof (verzorgingstehuis met aanleunwoningen), Parkzicht (seniorencomplex), Noorderlicht (verzorgingstehuis) en De Mering (complex met begeleid wonen voor mensen met psychische klachten).

Tijdens de lunch zal een gesprek plaatsvinden met het bestuur, de raad van toezicht en de huurdersbelangenvereniging van Beter Wonen.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij achter smederij Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...