Veel Politie op de been bij aanhouding in De Mering na mishandeling op straat
Uitgegeven op 14-08-2020 om 19:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Vrijdagmiddag rukte de Politie met maar liefst vijf auto's uit naar een melding van een geweldsincident nabij De Mering in Hippolytushoef. Een persoon is mishandeld op straat. Het slachtoffer maakt het ondanks een flinke buil op zijn hoofd naar omstandigheden goed.


Het slachtoffer werd kort onderzocht in de Ambulance en mocht daarna het voertuig zelfstandig verlaten met een aantal pleisters op zijn hoofd. Hij moest nog wel even blijven om aangifte te doen van het incident.

Ondertussen overlegden de agenten hoe het pand te betreden op weg naar de vermoedelijke dader die in De Mering zou wonen.

Stille getuigen van het incident waarover wij wat betreft de toedracht het officiƫle Politiebericht moeten afwachten. Volgens een aantal omstanders zou het conflict ontstaan zijn om een huisdier van een andere bewoner van dit pand. Dit n.a.v. een eerder bericht op Facebook deze dag. Een getuige vertelde onze fotograaf dat het 'al begon' op het Hoekje. (Fotografie copyright Henk-Jan Wittink, SAMSUNG telefoon)

Het bericht wordt nog aangevuld.advertentie


Het Zuwi HD-Racing raceteam heeft er lang op moeten wachten, elf maanden na de laatste wedstrijd op Hockenheim die met winst werd afgesloten gaat Rick Dunnik voor de titel in het Supersport 300 kampioenschap.


De wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden via YouTube en Facebook. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn.
(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Weel - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...