Voorontwerpbestemmingsplannen Motorcross ter inzage
Uitgegeven op 14-08-2020 om 12:20  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De voorontwerpbestemmingplannen voor een motorcrossterrein aan de Groetweg/Alkmaarseweg liggen digitaal ter inzage. U kunt hierop schriftelijk reageren tot en met 7 oktober 2020. Hieronder leest u verder over het proces en vindt u de link naar de stukken.

Het proces tot nu toe
Na de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) in 2019 heeft afgelopen juni een bijeenkomst plaatsgevonden voor de gemeenteraad over de keuze die de motorcrossfederatie heeft gemaakt voor de inrichting van het perceel.
Klik hier als u de informatieve bijeenkomst van de gemeenteraad over de keuze die de motorcrossfederatie heeft gemaakt (nogmaals) wilt nakijken.

Reactie indienen op de MER en het voorontwerp bestemmingsplannen
Tijdens de bijeenkomst voor de gemeenteraad is aangegeven dat de stukken naar verwachting begin juli ter inzage zouden liggen. Helaas is dat niet gelukt. De stukken liggen vanaf 13 augustus ter inzage. Vanaf nu kunt u een officiële inspraakreactie indienen op de plan-MER (Milieu Effect Rapportage) en de voorontwerp bestemmingsplannen. Er is voor gekozen om twee bestemmingsplannen op te stellen. Eén voor de inrichting (het terrein zelf) en één voor de geluidzone. Dat heeft er mee te maken dat de inrichting in één bestemmingsplan ligt, maar de geluidzone zich uitstrekt over twee onderliggende bestemmingsplannen. Of dit in een later stadium wordt samengevoegd tot één bestemmingsplan is nog niet bekend.

Schriftelijke reactie op de stukken indienen kan tot en met 7 oktober 2020
U kunt uw reactie op beide bestemmingsplannen en de ontwerp plan-MER in één brief opnemen. De gemeente bekijkt dan op welk plan uw reactie van toepassing is. De periode voor het indienen van een inspraakreactie is acht weken. U kunt daarmee tot en met 7 oktober een reactie indienen. U kunt uw reactie alleen schriftelijk sturen naar: de gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: inspraakreactie Motorcrossterrein NC-10.

Stukken bekijken
Op de landelijke website 'Ruimtelijkeplannen.nl' vindt u de het voorontwerpbestemmingsplan van de geluidzone en het voorontwerpbestemmingsplan van het terrein. U vindt de stukken door te klikken op 'Documenten' en vervolgens op regels, toelichting, bijlage bij regels en/of bijlage bij toelichting.
De bronbestanden vindt u door te klikken op bestemmingsplan geluidzone en bestemmingsplan motorcrossterrein.

Vragen of meer informatie?
Als u nog vragen heeft, of meer informatie wilt over dit onderwerp, kijk dan eerst op www.hollandskroon.nl/motorcross. Heeft u dan nog steeds vragen, of wilt u meer informatie, dan kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 088 321 5000.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan Lont - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...